Selamun Aleykum. Cok araştırma yaptım hic bir sonuca varamadım. Arkadaşlar sorunum şu. Aktif Dota 2 oyuncusuyum 6-7 aydır oynuyorum. Gunde 10 oyundan fazla atıyorum. Ancak sıkıntılarıma cevap bulamıyorum. 1. Oyunda ekip kurma işi sıfır. Bizim turklerle konuşabilmek neredeyse 0. İnsanlar merhaba der gibi ana avrat sovuyor yazıklar olsun. 2. ilk MMr ım 2400 du. Kendimi GEliştirdiğme inanıyorum. Surekli Botlar ve replay izliyorum. youtube pro oyuncuları izliyorum. Smurf hesap actım. Ancak yok yani Very high class cıkamıyorum. Adama bakıyorum gpm xpm benden cok duşuk kda yine oyle ama surekli very high adam. mac geşmişi rezalat adam solo girmiş oyunlara. şunu yap bunu yap yok abi surekli fight yapsanda level farkı atsanda yok olmuyor. dotabuff ta high veeryior 10 dk sonra bazı oyunlar normale donuyor. Tamam da Hata nerde neyi duzeltiyim. 30-50 arası deny midde kastığımda. level cok iyi item buildimi karşıya gore yapıyorum. surekli scrool taşıyor fight lara katılıyorum sorun nerde abi. 1 oyun 5 k mmr adamlar geliyor. ben cok iyi oynasamda takımda 2 gerzek cıktımı oyun gidiyor. sonra sil baştan feederla eşleşme. 4.5 k adamlar var partide hepsi copluk. yada bana denk geliyor. ben 5 k lık adamım demiyorum. ama kotu oyuncu değilim. eksiklerim ne abi bu oyun neye bakıyor nerden yukselicez iyi oyunlara bilen llutfen yardım etsin daraldım sinir hastası oldum. __________________