Arkadaşlar oncelikle server ı ayakta tutan tum herkese teşekkurler. Yıllardır oyunda yoktum 2 3 ay once tekrar başladım. Cz de şoyle bir problem gozume carptı , bunu dile getirip belki aramızda bir cozum bulabiliriz dedim. Server'ın maşallah ı var akşamları gayet kalabalık ve guzel pk oluyor ama şoyle de bir sıkıntısı var. 1 2 party ile bile yetinemeyip 3 4 5 party ye kadar cıkan bır mage topluluğu ve bırlıkte hareket etmeleri PK yı neredeyse tamamen bitiriyor.Mele party ye yaşama imkanı ve pk atma imkanı kesinlikle sunulmuyor. 6 kişilik mele ekibi dun belki en az 35 - 40 kişilik mage ekip kovalıyor.Yakaladığı yerde priesti tekliyor ve partyi yatırıyor. Bende mage oynadım ama hic bir zaman 1 party i gecmedi kemik kadro dışında yanımızda adam bulundurmamaya ozen gosterdik. Bu probleme acil bir cozum bulunmalı ORC MAGE clanlar cok kalabalık dolaşmaktan vazgecmeli HUMAN MAGE clanlarda da aynı sıkıntı varsa onlarda vazgecmeli . Mage cokluğu yuzunden server da mele ekip kalmayacak. Zaten belli başlı insanlar var onlarda diğer arkadaşlar gibi bırakıp gidecek. Sizlerden ricam oyun oynuyoruz tamam ama bunu herkesi herşeyi yok edecem 15 party kurucam en iyi ben olucam cinsinden yapmayın ki diğer insanlarda zevk alabilsin. Okuyan ve duyarlı olan arkadaşlara teşekkur ederim.Herkese hayırlı cumalar. __________________