Kostumunu sec, Valoran Kostum Partisi başlıyor!
LoL0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Kostumunu sec, Valoran Kostum Partisi başlıyor!
-
30-09-2019, 07:57:55Koskocaman kar taneleri gokyuzunden yavaşca suzulurken, Valoran’ı tatlı bir telaş kaplıyor. Tum yılı Adalet Meydanlarında savaşarak geciren şampiyonlar icin yılın en beklenen anı yaklaşıyor. Zaman savaşma değil, dinlenme ve eğlenme zamanı. Valoran Kostum Partisi yaklaşıyor ve bu partide tek savaş, en guzel kostumu secmek icin verilecek! Bugune kadar indirime girecek kıyafetleri hep biz belirledik, şimdiyse sıra sizde! Yalnızca Turkiye Sunucusu’nda gecerli Valoran Kostum Partisi etkinliğinde, indirime girecek kostumleri siz belirleyeceksiniz. 22 Aralık’ta başlayacak olan Valoran Kostum Partisi oylamaları, 26 Aralık saat 12.00’da sona erecek. Bu sure boyunca her gun, sizin icin sectiğimiz 200’den fazla kostumden dilediğiniz 3’une oy verebileceksiniz. Etkinlik sona erdiğinde en cok oyu alan 5 kostum, 27-28 Aralık tarihleri arasında RP fiyatı uzerinden %50 indirimli olarak mağazada olacak. En sevdiğiniz kostumlere oy vermek icin vakit kaybetmeden Valoran Kostum Partisi sayfasını ziyaret edin! Unutmayın, her gun 3 oy verme hakkınız var. Valoran Kostum Partisi’nde goruşmek uzere! Oy vermek icin tıklayın! __________________