Selamlar. Oyundan sıkıldığım icin 2 yıl once kurduğum hesabı satıyorum. Hesapta 80 Hero,34 skin vardır aralarında 1350 olanlar var.50 kusurde avatar var(rp ile alınanlar: Skt t1,TSM,FNATIC,CLG,GAMBIT..) Şoyle sıralarsak: Tilki Ateşi Ahri Yırtıcı Kuş Anivia Ruh Soken Draven Olum Ciceği Elise Kutup Avcısı Fizz Hiclikten Gelen Fizz Mafya Jinx Ulak Kassadin Paralı Asker Katarina Meka Kha'Zix Prestige Leblanc Geleneksel Lee Sin Tapınak Fedaisi Lee Sin Ejder Yumruk Lee Sin Muay Thai Lee Sin Havuz Partisi Lee Sin SKT T1 Lee Sin Şimşek Santrafor Lucian Ejderha Terbiyecisi Lulu Muhafız Lux Secilmiş Kişi Master Yi Kelle Avcisı Nidalee Leopar Nidalee Gotik Orianna Kaos İşi Orianna Savaş Tavşanı Riven Buz Ejderi Shyvana Haydut Sivir Derin Dehşet Thresh Hakem Twisted Fate Aristokrat Vayne Ejderkatili Vayne Neon Patlaması Vi Şokbıcaklı Zed 4 adet run sayfası vardır ve bircok run vardır.Az ip harcamadım runlere Runler şu şekilde: İzmit ici elden 200 tl diyorum,ciddi alıcılar faceden ulaşsın makul fiyat icin yine goruşulur.Hesap 2 senelik ve hicbir ceza,ban vs. yememiştir.Uyarı dahi gelmedi. Knight Online da char alacağımdan satıyorum. Aklıma yatan takaslar değerlenir(Sadece knight online) İletişim: facebook.com/descont __________________