Acil paraya ihtiyacım oldugundan cok ucuza veriyorum hesapta 500tl civarında skin var 4 adet run sayfası mevcut.190RP ve 5000 İP mevcut.Runelerde can calmasından ,can emmesine ,hareket hızına ,kritik vuruşa ,saldırı ,hızına,ap-ad ,zırh delmeye ,buyu nufuzuna altın runune kadar ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz şampiyonlarımımı ve skinlerimi RP fiyatları ile birlikte aşagıda belirttim.Skinlerin hepsi baya değerli olup bazıları satıştan kaldırılmıştır. FİYAT:100TL istanbul ici elden takas olacaktır. İletişim:0533-810-68-39 Siz mesaj atın ben ararım. Aatrox Ahri Akali Anivia-Karabuz Anivia(1820RP) Annie Ashe BlitzCranck Brand-Zombi Brand(1820RP)(Satışta Değil) Caitlyn-Aynasız Caitlyn(975RP) Cassiopeia-Yeşim Diş Cassiopeia(975RP) Darius Elise-Şanslı Elise(Bedava)(Satışta Değil) Evelynn Ezreal-Pulsefire Ezreal(3250RP) Fiddlesticks Fizz Garen-Dehşet Sovalyesi Garen(Bedava) Gragas Jarvan IV Jax-Can Duşmanı Jax(957RP)-SKT1 Jax(750RP)(Satışta Değil) Jinx-Mafya Jinx(975RP) Kassadin Katarina Kayle-Altın Kanat Kayle(1820RP) Kha'Zix Lee Sin Leona Lissandra Lucian-Sialhşor Lucian(975RP) Malphite Master Yi Miss Fortune Mordekaiser-Cehennemlik Mordekaiser(520RP)-Ejder Şovalyesi Mordekaiser(520RP)(Satışta Değil) Nasus-Zebani Nasus(1820RP) Nocturne Olaf-Brolaf(Bedava) Orianna Pantheon Poppy Rammus-Metal Zrıhlı Rammus(975RP) Renekton-Magma Renekton(975RP) Rengar Riven-Savaş Tavşanı Riven(975RP) Ryze Shyvana Sivir-Haydut Sivir(Bedava) Sona Soraka Syndra-Atlantisli Syndra(975RP) Teemo Thresh-Şampiyonlar Şampiyonu Thresh(975RP)(Satışta Değil) Tristana Trundle Tryndamere Twisted Fate Twitch-Vandal Twitch(975RP) Vayne Veigar-Ak Buyucu Veigar(Bedava) Viktor-Kıyamet Muhendisi Viktor(1350RP) Vladimir-Kan Beyi Vladimir(1820RP) Warwick Xinzhao Yasuo Zed-Şok Bıcaklı Zed(975RP) __________________