Server Desolation. Paket heroic edition. Hesapta ana karakter 80 level human female elementalist ve 25 30 level arası bi warrior bulunmakta. Takılar Full ascended weapon ve armorlar full exotic. Genelde D/D olarak kullandım ve buildimle birlikte bırakıcam karakterimi. Bu buildle eğer elementalistle iyi oynuyosanız yada oynarım diyosanız muhteşem pk lar ypıcaksınız ben garantisini veriyorum . Guild raidleri icin staff olursanız staffta var. Aslında karakterde tek olmayan şey legendary weapon diyebilirim. Onun icinde gerekli olan karma vs.. hepsi yeterli. sadece biraz daha gold kasmanız gerekiyor. Karakterdeki Karma: 790.000 Gold: 200 Laurels: 40 AP: 2.650 Commander tag : Mevcut Map Complete : %62 Kasada yuzunuzu sacınızı boyunuzu tipinizi yani karakterinizi tekrardan duzeltmeniz total make over kit vardır beğenmeyen olursa tipini kullanabilir Kasada ascended dagger staff takılar 4 5 tane exotic weapon da vardır. Yeni buildlerle kullanabilirsiniz. İstanbul ici Beylikduzu tarafında oturuyorum elden teslim icin. Guvenirim derseniz skype telefon bilgilerimi veririm ordan konuşuruz online olarak ziraat bankasına havale sonrası karakteri teslim ederim. Fiat olarak sadece oyunu almaya kalksanız suanda heroic edition 50 dolar 100 tl gibi bişeye denk geliyo. ben 90 tlye satıyorum. Bence gayet uygun ve ideal. skype : oguztprk Burdan om ve skypetan eklerseniz konuşabiliriz __________________