merhaba Tank hero onerisi
LoL0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- merhaba Tank hero onerisi
-
30-09-2019, 07:25:49merhaba arkadaslar su an elimde 2 hero var 1. si tryndamare 2.si taric(emerald skin) 12 levelim oyunda bir cok teremini ne oldugunu bilmiyorum .yani baya acemiyim genelde cok olmemeye calısıyorum ( geneldew oldugum maclarda sinir bozucu tipler oluyor onların gıcıklıgıyla felan oluyorum (arada bırakıyorlar heal atmıyorlar felan ) 6300 ip ve bedavadan gelen 270 rp var (130a taric skin aldım ) şimdi aradıgım hero ozelliklerini sayayım size gankplank tryndamare master yi gibi kendini healliyebilicek volid bear- singed gibi duşmana tıkladıgında kafa ustunden geri fırlatıcak sadece bu 2 ozelligi olan bi hero arıorum heal ve mumkunse geri fırlatma hani cok adam keseyim diye ugrasmıyorum aslında ama elimdeki tryn ile sanslıysam baya guzel adam kesebiliyorum bu arada defans itemleri neye gore kime gore alıcam hic bi fikrim olmadan once ufak bi armor alıyorum sonra mana veren ufak kalkanlar felan sonra para geldikce onları en ust seviyeye getiriyorum ki daha getiremedim taric ile adam kesemedigim icin parada cok gelmiyor hepsinden az az ortalama bişey oluyor bu arada her rehberde goruyorum rune ve master ben bunları neye gore vercem nasıl vercem ney neydir bilmiyorum yani yaptıgım girip 1 2 oyun atıp cıkmak cok uuzn yazdım icerik biraz karıstı ama idare edin __________________