Oyun Ticaret LOL [TR] - Elmas III - Platin Cerceve - 100 Hero -38 Skin - 7 Run Sayfası
Account - Lisans - Item Satýþý0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alýþveriþ
- Account - Lisans - Item Satýþý
- Oyun Ticaret LOL [TR] - Elmas III - Platin Cerceve - 100 Hero -38 Skin - 7 Run Sayfası
-
30-09-2019, 07:18:29Merhaba arkadaşlar daha once frmtr uzerinden bircok platin ve elmas hesap sattım, şimdi de arkadaşımın hesabını onun adına satışa cıkarıyorum. Dolandırıcılık vesaire gibi konularda onyargıyı kırmak, işlemlerin sorunsuz halledildiğini kanıtlayabilmek icin hesapları sattığım kişilerden referans yazıları istedim. Ayrıca bir donem elobooster'lıkta yaptım yine aynı şekilde bu arkadaşlardan da referans yazısı istedim. Konunun sonuna referans yazılarımı ekliyorum. Ayrıca frmtr uyeliğimde eskidir. Guven konusunda sıkıntınız olmasın benim tarafımdan herhangi bir sorun cıkmayacağını garanti edebilirim. Account bilgilerine gelirsek hesap turkiye serverinde, 100 şampiyon, 38 kostum, 7 run sayfası, platin cerceve ve mevcut lig Elmas III. Elo durumu gayet guzel cok puan gelip az gidiyor. Fiyat olarak 350 lira istiyorum. Takas kesinlikle duşunmuyorum. Odemeyi işbankası hesabıma alacağım. Satışı İstanbul ici elden de halledebiliriz. İlgilenen arkadaşlar ozel mesaj yoluyla ulaşabilir. Keyifli forumlar. REFERANSLAR __________________