TR PLAT 3 Acil
LoL0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- TR PLAT 3 Acil
-
30-09-2019, 06:56:09Merhaba arkadaşlar turkiye serverında oynadığım hesabımı satılığa cıkarıyorum sebebi işe girecek olmam. Sezon 2 den bu yana oynamaktayım.Sezon 3 u plat olarak bitirdim, cerceve icon skin mevcuttur. Hesapta sadece 2 hero eksiktir bunlarda -Lulu -Nami 'dir. Geri kalan butun herolar bulunmaktadır. Hesapta 6 rune sayfası bulunmaktadır. Bircok rune hesapta bulunuyor. Mid,Adc,Jungle,Solo her lanede oynayacak rune e sahiptir hesap Hesaptaki Skinler - -Stinger Akali -Apocalyptic Brand - Dark Valkyrie Diana - Death Blossom Elise - Victorious Elise - Royal Guard Fiora - Atlantean Fizz - Vandal Gragas - Mafia Jinx - Deadly Kennen - Mecha Khazix - Prestigious LeBlanc - Traditional Lee sin - Sorceress Lux - Imperial Lux - Headhunter Master yi - Headhunter Nidalee - Pentakill Olaf - Outback Renekton - Arcade Sona - Dragonblade Talon - Riot Tristana - Shockblade Zed - Riot Blitzcrank - Grey Warwick - Goth Annie (satışı şuan yoktur) - Spectacular Sivir (satışı şuan yoktur) - Bloodlord Vladimir - Blackfrost Anivia hesabın fiyatı : 300 tl dir ciddi alıcılar lutfen email hesabımdan bana ulaşsınlar [email protected] __________________