Oyun Ticaret World of tanks satılık hesap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret World of tanks satılık hesap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
30-09-2019, 06:53:03Hesabımda IX seri T34 premimum amerikan ağır tank var 145 tl ye aldım.Delemediği tank yok.Vurdummu indirir.Altıncı hisse ve Murettebat ozelliklerinin full olmasına az kaldı.1 haftaya alırsın. T54 rus tankı var.IX yani 9.cu seri. namlu ve taret en son seri alındı.Altıncı his var.Murettebat ozellikleri full. 1 sene kadar uğraştım t54 almak icin gercekten de zor oraya gelmek.Premium hesap ve altın almadan gelmek icin 2 sene oynaman lazım ) Su-85 rus tank avcısı araştırma acık.T34 ile para kasıp 1 haftada alırsınız. T44 rus tankı araştırma acık.T34 ile para kasıp 1 haftada alırsınız. Kv-13 rus tankı araştırma acık.T34 ile para kasıp 1 haftada alırsınız. İngiliz ağacından Black Prince kadar geldim.Sadece 1 haftada alırsınız. İster ağır tank ile kapışabilir ister T54 tank ile yanlarından arkalarından cirit atabileceğiniz bir hesap. Eğer IS-3 ağır tankına gitmek istersen sadece 2 hafta da IS-3 alabilirsin. Hesap emaili temizdir.Hic biryere kayıtlı değildir.Sadece oyuna kayıtlıdır.Emaili şifresi ile birlikte vereceğim.Hesap tumuyle senin olacak. Fiyatı 150 tl.Harcadığım para daha fazladır. __________________