Satılık Lol Hesabı - Harika Skinler
LoL0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Satılık Lol Hesabı - Harika Skinler
-
30-09-2019, 06:48:18Oyunu bırakacağımdan oturu hesabımı satıyorum. Hesap 3. sezonugumuş bitirmiştir, şu an gumuş 1'dedir. Cok az ranked oynandı zaten, 25-30 mac civarı. MMR olarak ise goldların ustunde cıkmaktadır ranked girerken. Accountta 9 Adet rune page olup Adc, top, mid, jungle ve support runeler tamdır. Life steal, ms dahil. Skin ve Hero listesini aşağıda paylaşıyorum. İstediğim Fiyat 125TL (Sırf skinler 500 TL'yi aşıyor.) İletişim icin facebook, skype veya telefon bırakabilir ya da ozel mesaj atabilirsiniz. Skinler Ahri - Popstar Akali - Kızıl Amumu - Huzunlu Robot Annie - Gothic - Kırmızı Başlıklı Blitz - Yolların Kralı, Ben de İnsanım, Riot Brand - Zombi Caitlyn - Aynasız, Safarici Cho Gath - savaş makinesi Corki - Kızıl Baron Dr. Mundo - Mundo Mundo Draven - Gladyator Evelynn - Maskeli Ezreal - Nottingamlı Fiddlesticks - Balkabağı Fiora - Mudire Garen - Dehşet Şovalyesi Hecarim - Kan Şovalyesi, Başsız, Arcade Heimerdinger - Sakar Mucit Janna - Fırtına Jax - Oltalı Jinx - Mafya Karthus - Hayalet - Azrail Katarina - Cici Kedi Lee sin - Tapınak Fedaisi , Havuz partisi Leona - Havuz Partisi Lux - Celik Kuvvet Malphite - Yonca Yeşili Maokai - Lanetli Master yi - Ionialı Morgana - Gunahkar Aşcı, Karadiken Nasus - Zebani Nidalee - Kar tavşanı, leopar, cadı Nocturne - Lanetli, Eternum Olaf - Brolaf Poppy - Lolipoppy Quinn - Anka Riven - Savaş Tavşanı Ryze - Kabile Buyucusu, Profesor, Zombi, Kara Kristal, Korsan Shaco - Maskeli Shen - Donmuş Singed - Guclendirilmiş Taric - Kantaşı Teemo - Porsuk Tristana - Samimi Cin, Gerilla Tryndamare - Kral Twisted Fate - Tangocu, Yeraltı Avcısı Twitch - Gangster, Vandal Varus - Işık Oku Vayne - Aristokrat Vladimir - Kont, Nosferatu Warwick - Kotu Kurt, Bozkır Avcısı Herolar [IMG]http://img5.**************/img5/4167/s7gb.jpg[/IMG] __________________