Yeni OGN Champions Kış Paketi
LoL0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- LoL
- Yeni OGN Champions Kış Paketi
-
30-09-2019, 06:33:14OGN Champions Kış Turnuvası’nın yeni galibi SK Telecom T1 K’yı kutlamak adına, takımın zafere ulaşmada kullandığı şampiyonlar ile kostumleri sınırlı bir sure icin bir arada bulabileceğiniz yeni bir paket geliyor! Takımın buyuk finalde gosterdiği inanılmaz performansta hayati bir rol oynayan şampiyonlar ve kostumlerin hepsi %50 indirimli olarak bu pakette! __________________________________________________ _______________ Ust: Shyvana (Kostum: Demirpul Shyvana) – İkinci oyunda Shyvana’yı alarak harikalar yaratan Impact, rakip taşıyıcılara goz actırmadan takımı icin canla başla tank gorevini yerine getirdi. 11/0/8’lik bir skora ulaşarak, bir de macın MVP odulunu kaptı. Orman: Elise (Kostum: Olum Ciceği) – Uc oyunda da tercih edilen Elise, Bengi tarafından karambole donen takım savaşlarında onemli hedefleri avlamak icin ve bir o kadar da takım icin erken baskınlar hazırlamada kullanıldı. Orta: Riven (Kostum: Savaş Tavşanı Riven) – Riven ile adeta kendinden gecen Faker, Ozone’un orta koridor oyuncusu Dade’den oyun başlarında kazandığı muhteşem skorlar ile oyun sonlarındaki takım savaşlarında gosterdiği ani saldırı mahareti, takımını zafere taşımada oldukca yardımcı oldu. Nişancı: Sivir (Kostum: Savaşcı Prenses Sivir) – Her iki takımın da faydasını bol miktarda gorduğu ve uc macta birden secilen Sivir, ozellikle de Piglet’in “Av Peşinde”yi ustalıkla kullanması sonucunda ilk iki oyunda hem catışmalara girmede hem de catışmalardan sıyrılmada takıma yaradı. Destek: Alistar (Kostum: Zebani Alistar) – PoohManDu, bitkinlik ile beraber “Unufak Et” ve “Tos” yeteneklerini akıllıca harmanlayarak hem koridorda hem de oyun sonlarına doğru rakip taşıyıcıları etkisiz hale getirme işini kusursuzca gercekleştirdi. OGN Champions Kış Paketi, %50 indirimli olarak 2097 RP karşılığında (şampiyonlar yoksa 3935 RP) mağazada! Bu, ayrıca yakında mağazadan kalkacak olan Kore takımları sihirdar simgelerini edinebilmek icin son şans. OGN Champions Kış paketi ve Kore takımları sihirdar simgeleri yalnızca 3 Şubat tarihine kadar mağazada olacak, acele edin! __________________