Oyun Ticaret Acil cok ucuza plat 3 betadan beri oynana hesap
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Acil cok ucuza plat 3 betadan beri oynana hesap
-
30-09-2019, 06:20:37Merhaba arkadaşlar ,yaş 23 istanbul ici hesap satıyorum isteyen anasını babasını alıp gelsin oyunu bırakıcagım ıcın ucuzdan verıcem mail şifre her şey bende ve bırlıkte alacak olan arkadaşın hesabına aktarım yapıcaz.E-postadan doğum tarihine kadar her şey alacak olan arkadaşın ustune gececegi icin bir sıkıntı olmayacaktır ve yuz yuze olursa daha saglıklı olur ıkı taraf icinde.Mailden veya buradan mesaj atarak ılgılenenler bana ulaşabılır. Herolar.. Ahri,Akali,Alistar,Amumu,Anivia,Annie,Ashe,Blitzcr ank,Brand,Caitlyn,Cassiopeia,Cho'Gath,Corki,Darius ,Diana,Dr.Mundo,Ekko,Elise,Evelynn,Ezreal,Fiddlest icks,Fiora,Fizz,Galio,Gankplank,Garen,Gnar,Gragas, Graves,Hecarim,İrelia,Janna,Jarvan,Jax,Jayce,Jinx, Kalista,Karthus,Kasadin,Katarina,Kayle,Kennen,Kha' Zix,LeBlanc,Lee Sin,Leona,Lissandra,Lucian,Lux,Malphite,Malzahar,M aokai,Master Yi,Miss Fortune,Mordekasier,Morgana,Nasus,Nidale,Nocturn,N unu,Olaf,Orianna,Pantheon,Popy,Rammus,Rek'Sai,Rene kton,Rengar,Riven,Rumble,Ryze,Shaco,Shen,Shyvana,S inged,Sion,Sivir,Soraka,Swain,Syndra,Talon,Teemo,T hresh,Tristina,Trundle,Tryndamere,Twisted Fate,Twitch,Udyr,Vayne,Veigar,Vi,Vladimir,Volibear ,Warwick,Wukong,Xerath,Xin Zhaoi,Yasuo,Zac,Ziggs,Zilean. Kostumler: Geceyarısı Ahri,Popstar Ahri,Kızıl Akali,Balo Mağduru Amumu,Kutup Savaşcısı Caitlyn,Şanlı Elise,Golge Evelyn,Ozel Harekat Gankplank,Paralı Asker Katarina,Tapınak Fedaisi Lee Sin,Ejder Yumruk Lee Sin,Muay Thai Lee Sin,Muhafız Lux,Obsidiyen Malphite,Buzdevi Malphite,Samuray Master Yi,Şanlı Morgana,Galaktik Nasus,Hizmetci Nidale,Yağmacı Nocturne,Brolaf,Lejyoner Pantheon,Kan Delisi Renekton,Savaş Tavşanı Riven,Kabile Buyucusu Ryze,Kemikpence Shyvana,Haydut Sivir,Kamuflajlı Teemo,Riot Kızı Tristana,İbliskılıc Tryndamere,Kupa Valesi Twisted Fate,Karakuşak Udry,Aristokrat Vayne,Nosferatu Vlademir,Vandal Vlademir,Sırtlan Warwick,KOD ADI:Yasuo, Hesap 400-450 arası duşunuyorum indirim yapılabılır azda olsa acil satıcam. Bu arada hesap plat3 betadan beri kasılan bir hesap 4-5 yıllık emek vardır guzel kardeşlerim. __________________