Oyun Ticaret [LOL-TR] Elmas-112 Hero-68 Skin-15 Rune Page
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret [LOL-TR] Elmas-112 Hero-68 Skin-15 Rune Page
-
30-09-2019, 06:16:58Hesap 3 seneliktir, universite sınavına hazırlanmam gerektiği icin satma kararı aldım. Hesap şu an da Elmas 3 liginde bulunmaktadır. 15 Rune page olup Cooldown ve bazı spellvamp tarzı runler haric nerdeyse butun runler acılmıştır. Sadece 2 hero yoktur. Gecen sezondan gumuş cercevesi olup bu sezon diamond cerceve ve diamond hediyelerinden faydalanacaktır. Normal win: 2254 , Ranked Win: 410 Hesapta NC (İsim değişimi) icin 1300 RP bırakılacaktır. Aklımda herhangi bir fiyat belirlemedim teklif usulu satmayı duşunuyorum. EDİT:Lutfen fiyat ne kadar diye mesaj atmayın teklif usulu satıyorum teklifinizi mesaj atın. Lutfen ciddi insanlar mesaj atsınlar. Antalya'da oturuyorum elden satabilirim, diğer illere havale yolu ile karşılıklı guven sağlanması durumun da satış yapabilirim. Gelgelelim fotoğraflara; Genel Profil: Run Ve Run Sayfası: Skinler: Sihirdar Simgeleri: İletişim: Foruma surekli bakıyorum, forumdan mesaj atarsanız hemen geri donuş yaparım, onun haricinde; Skype: wado.bonjuans __________________