League of legends tr serverinde account satıyorum.Ligi gumuş 2 dir.Ayrıca sezon 2'den kalma gumuş cercevesi vardır. (AD - AP ve Support) 3 Sayfa Olmak uzere run sayfası bulunmaktadır. 78 Champ vardır.Bunlar : Akali (Gumuş Diş Akali) Alistar (Zincirkıran Alistar) Amumu Anivia Annie (Gotik Annie) Ashe Blitzcrank Cailtyn Cho'Hath Corki Darius Diana Dr.Mundo Draven Evelynn Ezreal Fiddlesticks Fizz Gangplank Garen Irelia Janna Jarvan IV Jax Karthus (Hayalet Karthus) Kassadin Katarina Kayle Kennen Kha'Zix ( Meka Kha'Zix ) LeBlanc Lee Sin (Muay Thai Lee Sin) Lissandra Lux (Komando Lux) Malphite Malzahar Maokai Master Yi Mordekaiser Morgana Nasus Nidalee Nunu Olaf Orianna Pantheon Poppy Rammus Rengar Riven Ryze Shaco Shen Singed Sion Sivir Sona Soraka Talon Taric Teemo Thresh Tristana (Riot Kızı Tristana) Tryndamere Twisted Fate Twitch Udyr Urgot Vayne Veigar Vi Viktor Warwick (Boz Warwick , Sırtlan Warwick) Wukong Xin Zhao Yorick Zed Zilean Ciddi alıcılar burdan bana ulaşabilir.Mesaj atarsanız daha detaylı konuşuruz.Acil satıyorum. https://www.facebook.com/Burak.KaryaGdi.GS __________________