[​IMG][​IMG] Merhaba ForumGamer Takipcileri ! Minecraft'ı uzun yıllardır oynamış ve faction tarzında sunucularda uzmanlaşmış bir yonetim kadrosuna sahibiz. GravityNetwork,GappleNetwork,PickaxeOnline gibi sunucuların kuruculuğunu yapmış bulunmaktayız ve biz de bu yuzden size aynı oyun kalitesini yaşatmak icin tekrardan butun donanımlarıyla ve deneyimleriyle sunucumuzu tekrardan acıyoruz. [​IMG] ✦ Gelişmiş Hile Koruma Sistemi ✦ Tabela İle Buyu Basma ✦ Tabela İle Tamir Etme ✦ Gelişmiş Pazar Sistemi ✦ Market Sistemi ✦ Menu Sistemi ✦ Kendimize Ait Mimariler ✦ Kafa Duşurme ✦ KoyluTicaret ✦ Ozel Esyalar ✦ Rutbelere Ozel Hammaddeler ✦ Para kasmak icin ceşitlendirilmiş oyun deneyimi ✦ Boss Sistemi [​IMG] ✦Menu Sistemi [​IMG] /Menu yazarak sunucu hakkında kolayca bilgi elde edebilirsiniz. ✦Market Sistemi [​IMG] /Market yazarak kolayca eşya satım ve alım yapabilirsiniz. ✦Domesticae Sistemi [​IMG] [​IMG] [​IMG] Zombi,iskelet,orumcek gibi canavarları oldurerek %5 şansla bu gozlerden kazanabilir ve bu gozleri ozel eşyalar almak icin kullanabilirsiniz. ✦ WF Parası Sistemi [​IMG] [​IMG] [​IMG] Sunger kazarak %5 şanla bu paralardan kazanabilir ve bu paraları spawner kırmak icin ozel yapılmış olan kazmaları almak icin kullanabilirsiniz. ✦Pazar Sistemi [​IMG] /Ah komutu ile cevrimici pazarda eşya satım ve alım yapabileceksiniz. ✦Skin Sistemi [​IMG] Bir Superman'ken [​IMG] Bir Batman olun. ✦Takas Sistemi [​IMG][​IMG] /Trade sistemi ile istediğiniz oyuncuyla tehlikesiz bir şekilde takas yapabilirsiniz. ✦Ozel Event Sistemi [​IMG] [​IMG] ✦Boss Sistemi [​IMG] Tatlı mı tatlı ozel bossumuz [​IMG] ✦Spawn [​IMG] ✦Orman [​IMG] ✦Orman [​IMG] ✦Sunger [​IMG] ✦Arsa [​IMG] ✦Lapis [​IMG] ✦RainEvent [​IMG] ✦Bu Grafik Tasarımı Ve Sunucunun Mimarileri Bize Aittir✦ [​IMG] [​IMG] CerseiLannister : akin19973 [​IMG] Bylien: baran.berke2 __________________