BİLGİLENDİRME IP: Play.TartarusCraft.Net Server Kapesitesi: 100 Sunucu Ram: 10240 MB Acılış Tarihi: 10.02.2016 Surum: 1.8 Hosting: Nitrado EKİP Externity: [Kurucu] Java Skript Mimari Bolum Gorevlisi RyenJuo: [Admin] Java Skript Bolum Gorevlisi MehmetTR: [Admin] Mimari Bolum Gorevlisi Destek Yardım TS3 IP: ts3.tartaruscraft.net Destek Yardım Skype: facebook:combat__zero Şikayet Bildirim E-MAIL: [email protected] OZELLİKLER Atolye Sistemi İstegin Her Silaha /tcwarp Menusunden Sol Alt Kosede Bulunan Atolyelerimizden + Basabilir Ve Daha Guclu Yapabilirsiniz Unutmayın Guc Burda Sizin Şohretiniz Olucak Aklınızdan Cıkarmayın. Gorev Sistemi TartarusCraft Dunyasının Cogu Haritalarında Belirli Gorevler Vardır Bu Gorevler Size Drambi,Su Tası,Exp vb. Şeyler Kazandırır Gorevleri 1 Gun Arayla Tekrar Yapabilirsiniz Şebnem Sistemi Şebnemleri /warp Menusundeki Buyucuden Satın Alabilirsin Koylu Ticaret Sistemi Sunucunun Hemen Hemen Heryerinde Bulunan Bu Koylulerden Ticaret Yapabilirsin Menu Sistemi /menu Komutunu Kullanarak Herşeyi Yapabileceğiniz Oyun Menusunu Acabilirsiniz Rank Sistemi /rutbe Yazarak Rank Menusunu Acabilirsiniz Rutbe Atladıkca Diğer Mapların Kilidi Acılır Ve Yeni Yetkiler Kazanırsınız Asa Sistemi Asalar Cok Guclu Bir Silah Değildir Ama Savaşta Size Cok Fazla Yardımı Dokunur Silah Parcalama,Oyma Ve Taş Ekleme Sistemi Yaptığınız Kadim Veya Titan Silahları Parcalayarak Eski Perşomen Elde Edebilirsiniz Elde Ettğiniz Perşomenlerle Silah Satıcısından Oyma Yapılmamış Silahların Cıktığı Kasadan Alabilirsiniz Daha Sonra Bu Silaha Oyma İşlemi Yaparak Taş Ekleyebilirsiniz TartarusCraft MMORPG ©
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Minecraft
- [Guncel] TartarusCraft MMORPG Rank/Zindanlar/Macera/Upgrade/3D Eşyalar/3D Chat/Klanla