merhaba arkadaslar ben kalın kasa 39004 ps2 kullanıyorum ve arkadasımdan yeni aldım. almadan once arastırdım ve bazı sıkıntılarla karsılasan arkadasların orumlarını okudum. mor dvd olayı, lens ve goz agrızası gibi. sizlere ilk sorum su olacak. bulundugum ildeki ps2 cafelere gidiyorum bazen ve bakıyorum hep kalın kasa siyah eski modelleri kullanıyorlar ve biliyorum ki bu cafe 4-5 yıldır hic değistirmiyor ps2 lerini.bazı sitelerde okudum ki 1 yıldan sonra makinanın yavas yavas patlak verdigini,cipin lensi bozdugunu felan filan. bu nasıl iştir.cipli ps2 kullanan milyonlarca insan var. herkez heryıl bir ps2 mi yeniliyor kendine. bu lensin veya gozun bozulması bukadar basit birsey mi?kimisi diyor gunde 3 saat calısan makina 1 yılda oluyor. ps2 kafelerde 10 15 saat calısıyor makina nasıl oluyorda 4-5 sene gidebiliyor? acıkcası bu olme olayı kafama yatmadı. ama sizin dusunceleriniz neler? 2. sorum ise mor dvd olayı icin verbatim dvd almayı onerdiler. ben verbatim dvd-r azo 16x aldım ve icini actım. altı mavi mor arasında bi renk di. yanlısmı aldım acaba? __________________