oncelikle herkese merhabalar bende cabalı daha dun yukledım ve cabal.enc hatası alıyordum.4 saatlik ugrasımın sonunda sorunumu cozdum ve sızınle paylasmak ıstedım. Baslıyoruz!!! 1_ .enc hatası alıyorsanız oncelikle oyunu KALDIRIN! 2_ sonra tekrar kuruyoruz amaaa korulum bittikten sonra kanı Fnish e basmadan once internetin hızını dusurebılcek herseyı kapatıyoruz! [site,msn fln fialn] 3_ kapattıktan sonra finishe basıyoruz.bir sure sonra uptader acılıyor.ocelikle yeni uptader fln yukluyor.uptaderiniz yeniden acılıyor.Ve bundan sonrası onemli.[uptaderdeki kız bi tapınagın onunde olması lasım ] sonra 5 adet dosya yukleyecek.bakın en onemli yer burası.kesinlikle netle ugrasmayın.Ve kesinlikle CABAL UPTADERİ KAPATMAYIN.orada patchler yuklenırken takıp edın.failed vermemeli.Ve kesinlikle uptade_404 ve uptade_406 yuklenmelı.[bu arada uptade_404 100mb bisey bu yuzden vaktınız olmalı] yuklendıkten sonra oyuna sorunsuzca gırebıleceksnınız bende boyle oldu. AMA CAN ALICI NOKTA SURASI: PATCHLER YUKLENIRLEN NETİ KULLANMAYIN VE KESINLIKLE UPTADERİ KAPATMAYIN!!! bu olay dosya degıstrmeyle cozulmuyor bunuda bılın. yok ben cabal.enc bulayımda atayım sorunum cozulsun.olmuyor cooook denedım.bunu yapın sorununuz hallolsun yardımcı olduysam ne mutlu bana +r3p dememe gerk yok galiba yorunlarınızı eksık etmeyın iyi gunler __________________