Capcom, Resident Evil 6'yı Wii U'ya evlatlık mı veriyor?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Capcom, Resident Evil 6'yı Wii U'ya evlatlık mı veriyor?
-
29-09-2019, 22:51:45Wii U Capcom'un bayağı ilgisini cekmişe benziyor. Firma, Resident Evil 6'ya Wii U'nun cok iyi bir şekilde ev sahipliği yapabileceğini duşunuyor. Resident Evil: Revelations'ın yapımcısı Koshi Nakanishi, duşuncelerini ONM'ye paylaştı ve serinin devamı icin guzel şeyler duşunduğunu soyledi. Nakanishi, Wii U'nın daha once gorulmemiş oynanış şekillerini, farklı oyunlarda yansıtabileceğini soyledi. Denemek istediği cok fazla şeyin olduğunu belirtti. "Eğer Wii U icin bir oyun uzerinde calışacak olsaydım, daha once hic bir kulvarda yapılmayan farklı bir şey yapmak isterdim. Konsolun split-screen ozelliği, bir cok ihtimale imkan veriyor ve televizyon uzerinde oynanan oyunlar, Nintendo 3DS'de mumkun olmayan oynanış deneyimlerinin paylaşılmasına olanak tanıyor. Duşunuyordum da, bu bizim eğlenceli ve farklı bir Resident Evil oyunu yapmamızı sağlayabilirdi." Bu bir onaylama yorumu değil tabii ki. Ortada resmi bir durum yok. Sorulacak tek soru ise şu olmalı; Resident Evil'ı Wii U'da nasıl hayal ederdiniz? Hayal edebilir miydiniz? Kaynak __________________