Merhaba arkadaşlar kırılmış bir ps3 aldım bir kac sorum olcak 1.) Multiman diye bir uygulama var oyunları felan burdan acıyormuşuz başka ne işe yarıyor bu 2.)Multiman surumu 4.19.02 bunu ps3 uzerinden yukseltebilir miyim ps3 umun surumu 4.31 yazıyor 3.)Ps3 um ne arkadaşlar şimdi 3.55 mi 4.30 mu 4.31 mi ne anlayamadım bunlardan biriyse ona gore hangi oyunları yuklicem 3.55 fix yazanlarımı 4.30 cfw lerimi? 4.)Ps3 internete bağlasam sorun cıkar mı bağlansam online hangi ozelliklerden faydalanabilirim. 5.)Ban yeme olayı varmı araştırdım yok diyolar ama bazı yerlerde duşuk ihtimal diyolar nasıl bir ihtimal bu 6.)Bu kırılmış ps3 un kırılmamış ps3 den ek olarak ne geliyor ve hangi ozellikleri gidiyolar onuda cok kısa soylerseniz 7.)Anladımki harici harddisk almam şart oyun yukleme rahatlığı icin bnm surume nasıl oyun yukleyebilirim yoksa internette gordum oyun yukleme yontemleri hepsi tum surumler icin aynı mı? 8.)Aldığım adam bana ps3 cıkmış tum korsan oyunları istisnasız oynayabilceğemi soyledi bu ps3 de doğrumudur (3.55 surumlerin oyunlarını 4.30 surum oyunlarını...) ps3 um 4.31 surumu yazıyor cip li galiba oyle dedi multiman var icinde 4.19.02 Cevaplayabilirseniz cok teşekkur ederim 3 gundur dokunamıyorum ps3 bişi olacak diye cevaplayabilcek arkadaşlar cok rica ediyoruum cok teşekkur ediyorum lutfen yardım edebilirseniz..( Google yaz hepsinin cevabı var diyen birisi varsa o yorumu yapmsın lutfen cok rica ediyorum cok net cevaplar deil ve konunun bilmem kacıncı sayfasında. __________________