Resident evil 4 oyunu dondu
Oyun Konsolları0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Resident evil 4 oyunu dondu
-
29-09-2019, 22:09:20Arkadaslar Resident evil 4'te 5-1'e kadar sorunsuz geldim fakat chapter 5-1 ilk demoda dondu bunu select'e basarak cozdum ardindan leon ile saddler arasinda konusma vardi sonra biraz ilerleyince bir demo girdi ve bu demo da ashley graham'in birisi tarafindan kacirildigini ve kapidan iceri girdigini gordum sonra atladim demo girdi ve demo da yeni dusmanlaein oldugunu ve alarm caldigini gordum dusmanlari halletikten sonra aynalari olmasi gerektigi gibi yerlestirdim ve aynadan gelen isikla kapiyi actim ve iceri girdim.Sonra biraz ilerleyince karsima dusmanlar cikti dusmanlari oldurdum.Sonra sagdakimerdivenden yukari ciktim.Sonra duz gittim dusmani oldurdum sonra saga tarafa donerek duz gittim bir yokus olunda ustu kapatilmis yol ve cok sayida dusman vardi hepsini oldurdukten sonra yokustan ciktim ,saga dondum,duz gittim ve kapiyi actim Sonra duz gittim solumda satici vardi satci dan alisveris yaptiktan sonra duz gittim ve oradaki dusmanlari oldurdum o dusmanlardan biri de sag ustte duran okcuydu.Sonra saga dondum ve kapiyi actim sonra duz gittim once saga sonra sola dondum kapiyi actim sagimda dusman vardi ve onu da oldurdukten sonra duz gittim.Sonra saga dondum kapiyi actim duz gittim,saga dondum ve sola dondum birden alev icerisinde. ve amaci bogazimi sikarak oldurmeyi planlayan dusman var,onu da oldurdurdukten sonra sola sonra saga dondum ardindan da bir kere daha saga dondum kapiyi actim duz gittim sola dondum ve yeni bir dusmanla karsil astim onu da oldurdukten sonra sola dondum ve asagiya indim orada da dusmanlar vardi onlari da oldurdukten sonra yukari ciktim ve saga dondum.Sonra biraz duz gittikten sonra solumda bir kapi vardi o kapi yi actim bir yandan da Ashley graham'da "Help Leon Help" diye bagiriyor monitorden. Sonra ben kapidan iceri girdim once saga dondum sonra duz gittim ardindan da sola dondum duz gittim ve oyun burada dondu normalde demo girmesi gerekirken benimkinde oyun dondu joyistigimdeki hicbir tus calismadi leon hareket etmedi oyle kaldi oyun demoyu da youtube'dan izledim izledigime gore leon monitore bakarken bir dusman leon'un baktigini farkeder ve kameralari kapatir normalde bu demonun girmesi gerekliyken benim oyunum niye bu demoyi gostermiyor lutfen yardim edin __________________