bence hic oynamayın merak eden okusun
Cabal Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- bence hic oynamayın merak eden okusun
-
29-09-2019, 20:07:50arakadaşlar yaklaşık 1 yılı aşkın suredir cabal oynadım ve bu cabalın aydın esn kod satışları konusunda ggc den yetkili olarak bu işi yaptım. buraya kadar herşey normaldi başlarda bana verilen sozlerden birisi şu olmuştu bu işe başlamadan once yarın obur gun carının başına bişi geldiğinde sana yardımcı olucaz sen bizim temsizlcimizsin dediler tamam dedik oyunda bug bulup rapor ettim bot bulup rapor ettik oyunu tanıtmak icin foruma ceşitli yazılar yazdık oyunda yeni acc acan arakadaşlara yarımcı olmaya calıştık elimizden geldiği kadar neyse gecenlerde kafenin birine esn satmak icin gittik kafedekiler oyundan bi car gosterebilirmisin abi bi bakalımdediler tamam dedik carla pc den oyuna girdik ardından gosterdim şu şole bu bole felan diye işim bittti kendi kafeme geri dondum cabala girmeye calıştım maalesef oturduğum makinadan dolayı carım hack yemiş ggc den yardım istedim bana forum yolladılar gerekli tum mevcut bilgileri yolladım 10 gunden fazla bi zaman gecmesine rağmen hala bana yardım edilmedi ben kimseye şu bu demeden aylarca elimden geldiği kadar kendi bolgemde guvenli bioyun olarak tanıttığım cabaladan haftalardır yardım alamıyorum işin komik tarafı yeni şifreyide bilmediğim gibi gizli sorunun cevabını bilmeme rağmen carımın şifresinide değiştiremiyorum ilk defa bi oyunda gizli sorunun bi işe yaramadığını gordum oyundaki paralosı hızlı guvenli ve cabuk ve temiz bi oyun anlayışı olan bi firmanın hala bana yardımcı olamaması ilginc bişi neyse cabalı tarihin tozlu sayfaları arasına gomdum kendi adıma fakat şunu gercekten merak ediyorum yardım edemiyecekseniz neden buyuk vaatlerde bulunuyosunuz vede neden ofis kurup yardım edecez diyorsunuz ha bu arada sende kuyruk acısı var oraya buraya sarıyon diyenler varsa guild tanıtımları kısmında heaven guildi var ve oyunda bi cok arkadaş beni tanır tertemiz başladığım oyunu bole bırakan her insan vede bu işin bayiliğini yapmış ve bu durumlara duşmuşşse beim gibi tepki gostermeye haklıdır cumleten herkese kolay gelsin tum arkadaşlarıma cok cok selam ederim hoşcakalın bu arada oyunda hellsinger nikli bi blader gorurseniz mars serverinda benim hacklenen carımdır arkadaşların dikkatli olmasını temenni ederim malum ko zihniyeti taşıyan bi suru insan dolu piyasada __________________