Oncelikle herkese merhabalar. Charı full itemli satıyorum. No pen Crit dmg run full magic amp full. Charda ki itemler ; +17 40 Cri Dmg Orb SigMetal +8 Mithril crystal crit rate ve crit damageli sanırım 8 e 20 ydi. Archidium suit8 all skill amp 2 max crit rate +8 Archidium ellik 8 amp 2 max crit rate ve heal steal ve ampli sig metal ellik vardır. ayakkabı archidium +8 all skill amp kafalık mithril 38 crit damageli ve yanında +17 li crit rateli kafalık var slot boş (basıcaktım oyunu bıraktım.) yuzukler ft2 ring killian ring crit ring +2 rol +2 mithril pelerin. 2 adet costum gelinlik ve cabal assasin 3 adet weapon costume 1 tanesi blader şeker 2 si orb ka17 ve blass miydi diğerini hatırlayamadım. Arcana of Chaos +6 Arcana of Laws +6 Minestas Chaos Sage Belt +7 Carnelian +6 Orpidia Amulette mevcuttur. 1 Adet Siena Bracelet Mevcut ozellikleri ise +50 Accuarcy 20 Crit Damagedir. charda 158 lv blader ve 155 lv wizard vardır. portlux craft 5k dır. f craftına girişemedim charın honoru 14 level %10larda. pet garlie 9 lv. bankada ıvır zıvır para edecek şeylerdee mevcut. alana şimdiden hayırlı olsun. Fiyatı ise 8B'dir. Telefon numaramdan bana whatsapp ve ya sms olarak ulaşabilirsiniz. 0543 458 43 66 __________________