( Mercury ) LvL 115 Warrior Takas
Cabal Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- ( Mercury ) LvL 115 Warrior Takas
-
29-09-2019, 19:33:40Arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamiyorum char oylece duruyordu eğer takas edebilirsem chari tekrar oynamak istiyorum. duşunduğum Char Fb yada Fs charimin denginde bi char olursa takas etmek isterim.. kısaCa ozelliklerini yazim.. LvL 115 Trans / G.master ( 68 / 101 ) +6 Red osm Gs Crict Dmg inc. + 10 Dbl Slot Armorhelmet +6 Crict Dmg inc. +10 Osm Armorsuit of Will +6 ( 100 + 75 Hp ) Osm ArmorGloves +6 Attack +8 Osm Armorbots +6 100hp Dbl Slot Osm Daikatana +6 Crict Dmg inc. +20 Eog +6 2x Crict Rate inc. Ring amulet Of Battler +5 Amulet Of Guard +7 1x Baraclet Of Fighter +2 2x Baraclet Of Brute +0 2x Vital Earring +0 Astral Board vs. bir cok ıvır zıvır daha war.. Charin itemlerini yazdım ki takas olaCaksa ya charin ozelliklerine uygun itemlerle takas yapmak yada itemsiz takas yapmak.. Charin ozelliklerine uygun bir char olursa sewinirim. Server MErcury olursa iyi olur takas etmek isteyen arkadaslar msn adreslerini birakirsa yada pm yolu ile iletirlerse sewinirim.. __________________