arkadaşlar benim online oyunları sıkılmadan oynayabilmek aradığım bi kac ozellik gerekioo. internetim sınırlı olduğu icin indirip bakamıyorum. bi yardım ederseniz sevinirim. 1. knight gibi swift yada silkroad gibi speed skilleri varmı. orneğin: silkroad da 350 kusur saniye devam eden hızlı koşabilme gibi. 2. yaratık keserken hp pot mana bot kullanabiliyomuyuz. gecen bi oyun indirdim hp pot kullanılmıyoo du tabi sıkıldım. 3. yaratıkları knight gibi tek tek mi kesiyoruz yoksa hero online gibi alan skillleri her charecter tipi icin varmı? 4. oyunun başlarında cok fazla para ihtiyacımız oluyomu. yani item almadan lvl kasamazmıyız? ilerki lvl lerde sorun deil para kasılır rahat rahat 5. itemlerdeki + basma olayı nasıl oluyoo. orneğin knight ta +3 bi item cok fazla iş yapmazken silkroad yada hero online gibi oyunlarda +3 idare edecek nitelikler taşıyoo. şimdiden teşekkurler. oyunu oynayabilmek icin bu ozellikler bnm icin şart... boşu boşuna indirip kotamı berbat etmeyeyim.. __________________