Aromel (lurthz)'un Forum ID'si ve Oyun ID'si Konusundaki İddialarına Yanıt
Cabal Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Aromel (lurthz)'un Forum ID'si ve Oyun ID'si Konusundaki İddialarına Yanıt
-
29-09-2019, 18:38:29Merhabal Arkadaşlar; Bu forumda bug kullandıktan sonra banlanan cavuss adlı arkadaşımızın ve oyunda GA iken GA'lığı alınan lurthz adlı arkadaşımızın Cabal Online hakkında actıkları gercekleri dile getirmeyen(%80'i) yorumlarına gunlerdir cevap veriyorum ve hic bıkıp usanmadanda vermeye devam edeceğim. Lurthz arkadaşımız forumda moderatorluk veriyorsunuz yok ordan idlerimize baıyorlar takip ediyorlar dedi ve daha evveldende bu adamlar bizim oyun bilgilerimizi nasıl gorurler vsvs kimki bunlar gibi yorum yaptılar. Bende bunu ispatlamasını istedim ama ispatlayamadı. Bende bu soylentilerin asılsız olduğunu size buradan ispat ediyorum [IMG]http://img502.**************/img502/4247/registerav3.jpg[/IMG] Bu yukardaki Cabal Online oyununa uye olurken doldurduğunuz formdur. Yukarda gorduğunuz gibi oyunid'si ve forumids'si FARKLIDIR. Yani ikisinin birbiri ile alakası yoktur. Buraya register olurken oyun id'niz oyun databasine kayıt yapmakta , forum idside forum databasine kayıt yapmaktadır. Sadece otaya girdiğiniz şifre iki yerdede calışmaktadır. [IMG]http://img505.**************/img505/6522/forum2ns9.jpg[/IMG] Bu yukarıdaki resim oyun icinde ID yaratabileceğiniz ve ayrı bir şifre verebileceğiniz bir bolumdur gordupunuz gibi forumla uzaktan yakından alakası yoktur. --------------------------------------------------------------- Forum sistemi olarak lisanslı vbulletin kullanmaktayız ve vbulletinde Admin SuperModlar Modlar .... gibi bir cok secenek bulunmaktadır ve şifreler MD5 formatında tutuluyor yanlış hatırlamıyorsam. Şifrelerinizi bırakın modlar Admin bile girip GOREMEZ! Ancak şifrenizi gormeden değişebilir! Forum DB'si ile Oyun DB'si farklı olduğu icinde şifreniz değişse bile FORUM şifreniz değişir oyun şifrenizi ne gorebilir nede hukmedebilir ---------------------------------------------------------------- Ben forumda SuperMod olmama rağmen ben bile KULLANICILARIN FORUM Şifrelerini değişemiyorum bırakın gormeyi. Ayrıca vbulletin olan ve şifre değiştirmeye hakkım olan başka bir forumdan ornek veriyorum http://img145.**************/img145/4237/panelke2.jpg Evet arkadaşlar işte bu resimde gorduğunuz gibi hic bir şekilde password belli olmuyor ama siz değişebiliyorsunuz bu adminin hakkı ----------------------------------------------------------------- FORUMID'si GORME HAKKINDA ForumID'si gormek icin forum moderatoru olmanıza gerek yoktur arkadaşlar. Forumdaki nickiniz neyse id'nizde odur. Burda benim forumid'im cabalgm'dir. Bu yuzden forumidlerimizi goruyorlar gibi bir soylem tamamen yalandır cunku bir insanın mod olmasına gerek yok ----------------------------------------------------------------- KİŞİSEL BİLGİLER HAKKINDA Cabal Online oyunua uye olurken sizden bir cok kişisel bilgi istemektedir ve bu kişisel bilgileri oyun databasinde tutmaktadır. İnsanlar dilediği gibi kişisel kişisel bilgilerinizi değişemezler ------------------------------------------------------------------ FORUM MODLARI Forumdaki modlar super modlar sadece forumda postları acabilir kapayabilir forumdan insan banlayabilirler. Oyunda hic birşey yapamazlar cunku databaseler farklıdır. Forum modları oyun idlerine giriyorlar, şifrelerimizi goruyorlar gibi terimler yanlıştır. ------------------------------------------------------------------ Ben burada bunları ispat ettim kanıtlarla yinede diyorum FORUMDA mod olan kişinin oyuna nasıl karıştığını yada oyunda takip ettiğini lurthz ispatlarsa bende bu işleri bırakacağım. Ayrıca bırakın forum modlarının oyunda insan takip etmesini forumda bir postr sildiklerinde bile admin kimin sildiğini ne zaman sildiğini kimin kimi banladığını gorebiliyor! İnsanları yalan haberlerle sırf kendisinin GAlığı alındı diye bu tur olaylarsa sevketmek cok ayıptır. Yok o ona item satmış bu forum mod idye girmiş. Bunları lafla değil delillerle ispat edeceksin. __________________