evet arkadaslar 1 hafta denem suresini oynadım bitti 57 lvl blader item olarak da leveline gore gayet iyiydi.Herneyse daha onceden belirttimmi bilmiyorum oyundayken arastırmak ve ogrenmek ıcın butun high level kisilerle konustum hatta nick yazarken ( _ gibi simglere kullanamadıgımzdan oyunda (GA) adıyla baslayan kısılerki biri admin oldugunu belirtti onlarla da konustum.simdi size bir ko cu olarak oyunu anlatayım + larını - lerini + lar 1.grafikler super 2.level kasmak sıkıcı degil 3. item sıkıntısı cekmiyorsunuz kendi levelinize yakın yaratıklar size gerekli itemları veriyor hatta kesebildiginiz kırmızı olarak gozuken yaratıklar daha iyi ex ve item dusuruyor 4. heryerde pvp yapabiliyorsunuz 5.olunce exp kaybetmiyorsunuz death penalty alıyorsunuz, alacagınız exp nin bir bolumu kırmızılasıyor ve hp-mp niz levelinize gore bir miktar azalıyor o kırmızılasan expi alınca hp ve mp niz eski haline geliyor 6. oyunda lag yok takılma yok kosp falan yok herkes emekle kasıyor 7. high level userler ozellikle yabancı olanlar az biraz ingilizceniz varsa size yardımcı oluyorlar sorularınıza cevap veriyorlar oyunu ogretmeye calısıyorlar 8. party party diye yalvarmanıza gerek yok tek basınızada lvl kasabiliyorsunuz hem az biraz daha uzun surdugu icin sword veya magic skillerinizi daha hızlı arttırabılıyorsunz(benim butun itemlarim kılıclar dahil skill exp +4 veriyordu cok hızlı kasıyordum skılleri ) 9.fiyatı cok uygun ayda 10 euro benim 4 paket sigara param etmiyor gunde 2 paket ictigimi dusunursek hicbirsey yani gelelim - lere 1.oyun kalabalık degil en azından mars serverı in cin top oynuyor diyebiliriz bazı questlerde yalnız olmanız cok avantaj gibi gozuksede ilerde kocaman bir haritada gezerken sıkılıyorsunuz 2. oyunda daha kıdemli userlar ve oyun icinde konustugum yabancı gm den edindigim bilgiler dogrultusunda war serverı pk ıcın bir numara dendi herkes herkese attack verebiliyor hatta yaratık kesincede 1 honour point geliyor dendi.Benim super zeka arkadasım shiftle atak yapılabıldıgını gorunce ust uste 2 kısıye tek attı (blader 50 skilli muhtesem ) ama bızım honour point 11 k azaldı 52 53 levellerde toplam 10 k honour point parayla satın alınıyor aldım ama oyunun mantıgı sızı bulundugunuz levelde ilerletmek yani benim o levelde o aldıklarımla 20 k kusur hon po. olması lazımdı 11 k kaybedince bazı ıtemleri yapamadım.Bende gittim war serverına 54 levelken 10 k kastım yaratıklarda (yalan soylemiyoru m tam 10bin tane yaratık kestim usenmedim ) herneyse adamlar geldi pk falan hakkaten var kestim gelenleride eglenceli gibi geldi ama sonra iste can alıcı ayrıntılar, birincisi pot icerek nerdeyse canıızı hic azalttırmıyorsunuz denk levelde bir rakip varsa karsınızda 2. si town a ısınlandıgınız itemla her an pk dan olmeden kacabılırsınız 3. su town dada attack verebilyirosunuz yani townun ortasında duran 90 100 lvl 2 kısı olsa haliniz harap ve an kotusu ve belkide bana oyuna uye olmaktan vazgeciren ozellik olunce death penalty yiyorsunuz yani canınız azalıyor exp kasmanız lazım simdi diceksiniz olme o zaman olmezsen pk nın zevki kalmaz soyle duz bir hesapla diyelimki 10 kez oldunuz 10 death penalty aldınız ki herbırınde daha cok artıyor olabilir kaybınız tam bilmiyorum orasını ben 56 lvl ken 16 hp gidiyordu toplam hp m 530 du 10*16 = 160 hp 530-160= 370 hp ve adam kesince death penaltyniz gecmiyor .Bu ne demek yani bu oyunda oyle acaip bir pk ya da colony zone yapamiyacaksınız demek ko yu ko yapan cz dir herneyse ne iyi ne kotu yorum yapmıyorum ben kendi gordugumu artıları ve eksıleriyle yazdım belki pk ya cok taktım ama bir insanı ceken de o bence yoksa biye lvl kasayım tabiki digerlerinden ustun olmak icin ustunlukte pk da anlasılır. Dip not: cabalgm pm atmıssın bana ama bir ko oyuncusu ve olympia da 1 gunde 4 tane full item ib sindne we sine shellere kadar her seyiyle hacklenmis bir clanın eski lideri simdiki asisti olarak msn kullanmıyorum o kadar buyuk hackerlar var ki degil benim angut kaspersky nasa nın koruması bile zayıf kalıyor eger bir soyliyecegin olursa burdan ya da pm den yazabilirsin. Oyuna baslıcak arkadaslara basarılar umarım begenirsiniz sonucta emek verilmiş ve guzellestirilmeye calısılıyor , ama bana daha cok diablo nun online olarak oynanan hali gibi geldi ki ilk koyler bile goruntu olarak cok benziyor diabloya Herkese saygılar yardımım dokunduysa ne mutlu bana.u son tavisye acacaksanız archer acın izledigim pvplerde hep archerlar duman ediyordu ortalıgı bilginiz olsun. __________________