arkadaşLar netten oyun indirdim oyun calışıyo yani oyunda bi sorun yok fakat yazdlrdlğlm cd yeniden yazlLabiLir cdydi aLtlda bayaa bi cizikti bazl yerLerinde oyun kitLeniyodu başka bi cd ye yazdlrmak istedim,iLk once nero kuLLandlm mode 2 yazdlrcaktlm fakat buLamadlm(sadece 1 kere yanLlşLkLa clktl karşlma bidaa buLamadm) nerodan yazdlrdlğlmda cok sorun clktl (direk yazdlrdlm caLlştlrdl cd yi ama pek uzun surmedi),sonra magiciso da mode 2 de yazdlrdlm fakat her cd de (bunLar tek yazlmLlk pek kaLiteLi oLduğunu duşunmediğim fLy marka cd Ler) farkLl yerLerde taklLdl ve kesti yazmayl (ancak re-write cd Lerde sorun clkmadl fakat dediim gibi aLtLarl cok cizikti),bu arada bi tanede dvd yazdlrdlm oda gitti caLşmadl (nerodan),cLone dvd vsvs derken aLcohoL v1.9.2.1705 indirdim *****Li şekiLde ondada aynl probLemi yaşadlm ps2 sectim yazdlrma turu oLarak (oyunu image oLarak indirdm) ve gene tek kuLLanlmLlk cdLerde sorun clkarttl eski yazlLabiLir cdyi yazdl,bikac tane yazlLabiLir cd daha aLdlm madem onLarl okuyo diye (yazdlrlp oyunu caLlştlrdlğlm cdLerden aLdlm-worLd cup) bu seferde yeniLere yazmadl tek kuLLanlmLlk cd Lerdeki gibi kafaslna gore bi yerde taklLlp "pLease check the Log fiLe" msjl verdi (hep bu msj clklyo) aLcohoL forumLarlna baktlm aynl probLemi yaşlyanLara tavsiye ediLenLeri yaptlm oLmadl,bu konuda bi biLginiz varsa yardlm edin 2-3 cd daha heba oLursa oyun fiyatl clkcak zate,bu arada bikac tanede tefLon cd(diamond) aLdlm ama gotum yemedi onLarda gider diye... -forumda cok var bu yazma soruLarl araştlrdlm ama boLesini gormedim- ek-bu arada yazlclm +,- destekLiyo asus 0804.. ek2-sorunu biraz cozebiLdim sanlrsam..tum yazma prog.Larlnl kaLdlrlp nero nun son versiyonunu kuLLanarak yazdlrabiLdm,oLdu guzeLcene caLlşlyo (cozum konusunda emn deiLm başka bişey de oLabiLir siLip neroyu tekrar kurduum gunden beri bi sorun clkmadl)..bunLardan once aLkoLe maiL attlm bide,ceapLarl pek akLlma yatmadl(yaptllm saLakLlk yuzunden) ama genede yazlylm oLurda sorun budur beLki başlnlza geLirse akLlnlzda buLunsn..aLkoL 120% nin hata veren Logunu yoLLadlm boLe oLuyo şoLe oLuyo(zaten aLkoLLe yazdlrmaya caLlştllm her cd-r cope gitti taklLlp kaLmasl yuzunden-test write l da gecmişti ayrlca) diye yazdm,ceapta iLLegaL versiyon kuLLanlp bide sistem infonu gonderiyosunun doLayLl haLini dedi ve triaLini indirmemi soLedi,triaLde de aynl hatayl verince triaLdeki hatanln Logunu gonderdim bu sefer de oyunu netten indirmişn yardlmcl oLamam diye ceapLaylp -saLLaylp- maiL atmayl kesti..sonuc oLarak neronun son versiyonu super iş yaptl,cue dosyasl doru yeri gosteriyosa(emnoLmak icin cue dosyaslnl wordpadLe aclp bin dosyaslndaki adLa cuedeki adl kontroL edin) ve de aynl kLasordeyse başka ayara gerek kaLmadan yazdlrlp sorun yaşamadan(dosya sorunLuysa yapcak bişeyiniz yok zaten,bide ben dvdrip indiriyorum paso) oynadlm.. __________________