Xbox XBOX'da PES 4 (ve PS2 den uzaklaşma zamanı)
Oyun Konsolları0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox XBOX'da PES 4 (ve PS2 den uzaklaşma zamanı)
-
29-09-2019, 18:21:57Selam; Bugun XBOX Konsolumda PES4 u deneme fırsatı buldum. Oyunun PS2 versiyonundan icerik olarak bir farkı olmamakla birlikte PS2 de yaşanan yavaşlamaların olmadığını ve grafik olarak XBOX versiyonunda gozle gorulur bir ustunluk olduğunu soylemek doğru olur. Bununla birlikte yıllardır PS2 de bu oyunu oynamış olmanın verdiği alışkanlıkları XBOX konsolunda bir kenara koymak gerektiğini de belirtmek durumundayım. XBOX Controller'da PS2'nin R1 R2 ve L1 L2 tuşlarına karşılık gelen yalnız 2 adet tetik tuşu olduğu icin ilk etapta oldukca zorladım. Buna ek olarak XBOX Controller'ın analog tuşu daha hafif yapıda olduğundan oyuncu kontrolleri de bir o kadar zorlaşmış gorunuyor. Ancak yine de bu oyunu XBOX'da oynamış olmak bana PS2 mi satma zamanının geldiği gibi bir fikir verdi. Zira PS2 de klasik olmuş bu oyunu artık XBOX da da oynayabiliyor olmak beni PS2'nin biraz daha gereksiz ve yetersiz kaldığı fikrine yaklaştırıyor. Ne de olsa PS2 ile XBOX arasındaki oyun farkları sadece eski klasik PS2 oyunlarından (ve bu oyunların yeni surumlerinden - Or/ PES, Metal Gear, Final Fantasy) ibaret kaldı. Bu oyunların da yeni surumlerinin hem XBOX hem de PS2 icin cıkartıldığı goz onune alınırsa... Genel olarak fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim... __________________