Cs 1.5(Oyun ici ve Serverlara girerken anlık 40 50 sn takılma Sorunu YARDIM..
Counter Strike0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.5(Oyun ici ve Serverlara girerken anlık 40 50 sn takılma Sorunu YARDIM..
-
29-09-2019, 05:19:19Evet arkadaşlar buyuk bir sorunun icerisindeyim..Ve coğu kişide bu sorun var kimsede cozmuş değil..Yardımlarınızı bekliyorum.. Sorunum tam olarak şoyle; Servera girerken(herhangi bir server fark etmiyor)takılıyor 20 30 sn daha sonra takılma geciyor ve takıla takıla giriyor.Bu sırada servera girmeden duşe biliyorum..ancak 3 4 kez deneyince giroyr..Ayrıca oyundayken 3 4 dakkikada bir 40 50 sn oyun takılıyor ses takılıor galiba pc takılıor cunku o sırada pc de işlem yapamıyorum. fanları temizledim, nvdia en guncel surum yuklu, sxe ayarlarından temayı devre dışı bırak yaptım, fps 100, ping 15-20 loss choke 0,kasanın sol tarafı acık, format attım, power supply deiştim.. ama hala anlık takılmadan kurtulamadım.. sxe acınca bu takılmalar meydana geliyor sxe kapalıyken bir takılma yok.Ayrıca sxe 11.0 yuklediğimde cok sık oluyordu bu olay.fix 2 yukledim azaldı ama hala sorun devam ediyor..Daha onceki versiyonlardada vardı bu sorun gittikcede artıyor.. Acaba bunun sebebi sxe den dolayımı yoksa başka bişeymi sorun icin yardımlarınızı bekliyorum.. Pc Ozellik:İntel Celeron CPU 2.80GHz 1gb Ram(512 512) ddr3 256 mgb Ekran kartı Nvdia Fx5500 __________________