İSTANBUL yada BURSA ici eLden olur... PETRA; wz/brd ff - sun itmleri wr suan pre plus + dewil+pet 6 gnlk aktf lw 70.=1ootl TROY; 103 lvl nuker avatar+dewil+pet skller iyi. aciL satılık=100tl MALAZGİRT:104lv warrior skiller guzel itemsiz sp yk.. cok ucuza .=100tl MALAGİRT : 80lv wiz/cleric ff +105k sp suan aktif 6 gunluk pre plus war=75tl Posidon; 105 lv wizard/bard skller iyi.dewil+pet+avatar set ..=15o tl ELDARADO : 94 lv wiz/bard wz 93 bard 85. lw p char. = 300silk=50tl ELDARADO : 70 lw avatarLi ff wz/bard + 365k sp = 75 tl = 500 silk bir bakıma ozellikLeri bunLar uzun zmndir aLim-satim gerckLeştiriyoruz bazıları bnm bazıları ve daha war char digerleri ise bana farklı illerden werilen carlar satımda komisyon alıyorum sadece.. ve inanın bana guvenli ve gayet ucuz miktara yuksk lwl carlarınız olabilir... satimlar ptt yada bankamatik uzerinden gercekleşecektir. ilk ver cara gireyim bakayim aynı anda falan boyle sacmalıklar duymak istemiyorum kısa ve oz hesaba anlasılan pazarLık miktari yatırılır ardından caar werilir... tskr ederim daha ayrıntıLı bilgi almak isteyen arkdslarımız bu konuya ilgilendikleri carla ilgili yorum yaparak cewaplarını alabilirler takip edicem hadi allaha emanet oLun . . . arzu etikkler resimleride gosterebilirm ilerleyen zmnda. __________________