arkadaşlar bircok forumda var ama bizim foruma da yaziim dedim ilk once paypala uye oluyoruz uye olrken e-mail ve şifre haric hepsini sıkın soora bu yerleri doldurunca kredi kartıyla ilgili bi bolum cıkıcak o cıkınca sitedeki paypal logosuna tıklayın soora da siteden cıkın e-maile gelen aktivasyonu da yapın soora bu linke girip uye olun A.W.Surveys The New Survey Experience uye olunca ust uste sıralı linkler cıkacak bu linklere sırayla baştan aşağı tıklayınız her tıkladıınızda click here for website 1 ve altında da click here for website 2 yazan bişeyler cıkacak onların altındaki boşluklara da great falan iyi manada şeyler yazıp entere basın sıra sıra baştan aşagı butun linklere bunu yapın ve toplam 27 dolarınız olunca link kalmamış olacak parayı paypala yollamanız icin paranızın ne kadar olduğunu gosteren yerin altındaki redeem moneye tıklayın soora da ne kadar yollayacaınızı secip yollayın 27 dolardan soora forumlara linki koyarak veya arkadaşlarınıza yollayıp uye olmasını saglayarak 75 dolara tamamlayabilir siniz o yuzden linkte zafomafo yazıyor AYRICA PAYPAL VE O SİTEYE UYE OLURKEN AYNI E-MAİL ADRESİNİ YAZIN +++REP PLZZZ(ALINTIDIR AMA BİRAZ FARKLI KENDİM ELİMLE YAZDIM AYRICA AYNEN GECİRMEDİM İLGİNİZ İCİN TEŞEKKURLER) +++++++REP PLZZ __________________