Arkdaşlar ben kendim biohazart mod topladım ama paylaşmıyrum neyse addons klaosrunde geziniyodum ayarlara falan baklıyorum ve icinde addonsmxmodxdatalang klasorune girdim metin belgeleri wardı en altta biyerde biohazat yazan bir metin belgesi gordum girdim icine değişik birşeyler yazıyodu ama hemen anladım olayı hatta birkac kelimesini değiştirdim ve oyuna girdim baktım gercektende o hemen kendim değiştirdim ve oyuna girdim gerceketende turkce sonra geri cıktım ve butun metin belgelerine girdim hepsini tukce yaptım oyunda mod %100 tukce oldu admin menusunden tutun aklınıza ne gelirse sizde bu yoldan istediğinizi yapın oyunda zombiler kazanınca istediğiniz yazsın yada insanlar eyer uğraşmak istemiyosanız ben size upluad ettim buyrun indirin ANLATIM TAMAMEN BANA AĞİTİR EMEĞE SAYGI +REP eyerki siz yapmak isterseniz şu yolu izleyip kendiniz istediğiniz gibi değiştire bilirsiniz cstrikeddonsmxmodxdatalangistediğiniz metin belgesine girin yapın ayarınız kaydedin %100 TURKCE İCİN TIKLA Kurulum: Rar. icinde cstrike war onu kopyalayın counter strike 1.6 sizin nerdeyse icine yapıştırın! Emeğe Saygı +rep pls! __________________