Hs Training Area Buyuk Bug STuN Farkıyla :)
Counter Strike0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Hs Training Area Buyuk Bug STuN Farkıyla :)
-
29-09-2019, 02:19:16nedir bu bug ? bu bug ile spec iken doğuyosunuz şekliniz ct lerdeki 1. adam gibi oluyor ve hem ct leri hem t leri olduruyorsunuz nasıl yapılır ? spec olma şeysi cıkmıyor ise retry cekin ekran gelince /canlan yazın consola sonra silahınızı secin 1 ile 2 den secmeyin 5 e basın ( ben oyle anlatıyorum siz 3 den sonra hepsine basın ) efenim şimdi sıra geldi buyuk soruna nedir bu sorun tabiki crosshair yok xcon yazıyoruz consola eskisinden daha guzel bi crosshair oluyor peki ben bu bugu nie buraya yazdm ? ben forumada yazdm ama ilgilenen olmadı bugu kaldırana kadar yapın yapacağınız kadar peki ne işe yarar bu bug ? surekli t lerin bolgesinde doğdunuzdan doğdunuz gibi t leri oldurursunuz ve rank kasarsınız ama T pusmuşsa bir yere surekli cıkmanızı bekliyorsa doğun zıplayın egilin bişiler yapın kurşununu bitmesini sağlayın kurşunu bitince tekrar /canlan yazın gidin hs atın Sayqılar... bug kotu bişeydir ama nabarsn bunların kapatacağı yok belki zıvanadan cıkarsa millet ozaman kapatırlar __________________