Şu zamanlarda herkes tutturmuş bir CFG gidiyor. Gecenlerde google amcaya ' Cs 1.6 ' yazdım ve ilk sayfada " cs 1.6 cfgler " diye bir sayfa cıktı. Meğer CS'ye girmeyeli CFGler cok değerlenmiş. Her neyse internetteki CFGlerin %60'ı bahsedildiği gibi cok iyi CFGler olmayabiliyor. Ben bir paket oluşturdum ve toplam 45 tane CFG (config) ekledim. Sizlerinde beğeneceğini umuyorum NOT: Dosyanın boyutu 50 kb'dır kotayı cok ama cok az etkiler. NOT: Benim en cok beğendiğim ve oyunda en cok rahat ettiğim config "kha" dır. Paketin icinde bu CFG mevcuttur. CFG'lerin İsimleri 3D-Ksharp 3D-Morgan Ace ahl Begrip bulletproof Calippo chuky Da_Bears dsn ElemeNt fisker GNU GudeN HeatoN kha Hyper iLight IsKall JAEGARN Japser Janus Magix Mousesports Johnny R Mousesports Neo Mousesports.com mouz Johnny R NIRee Potti quick rillman Rwa Scream Shaguar siegeconfig siq SKs Configs SpawN Vilden walle Wendels XeqtR
İndirmek İcin: Tıklayın VirusTotal Sonucları: http://www.virustotal.com/file-scan/...dc8-1319822210 __________________
45 Adet CFG Tek Pakette ! (CS 1.6)
Counter Strike0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- 45 Adet CFG Tek Pakette ! (CS 1.6)