Merhaba Arkadaslar Arkadaslar bildigimiz uzere turkiye birincisi ya da dunya birinci serverların cogu ya bot var icinde serverın ya da yonlendirmeli serverlardır bu ikisi olmadan TR 1.olmak cok zordur ama size sole solum benim tavsiyem egerki .Arakadaslar yonlendirmeliden kastım da su full server alıyolar ya doluluk garantili sserver onları dıyorum TR 1. olmak icin baya kosturmak . yani size tavsiyem eger ben TR 1. olacam diye duşunuyorsanız ya bot atcaksnız sv nize ama bu sefer de gelen bi da gelmez sv nin kalitesi duşer onun icin bot atmayın doluluk garantili server alırsanız bu sansınız daha yuksek olur.Bu sunucuların fiyatları biraz farklıdır.daha pahalıdır yani anlayacagınız. CsSalonu olarak size onerimiz serverlarınıza kesinlikle bot atmayın ve spec e de adamlar atıolar gerek yok bunlara clanınızı gelısırın servera gelenlerle iligilein en ufak sorunlarınla bile zaten bu seferde serverınız dolacaktır Turkiye Birincine nasıl bakabilirim diyorsanız http://www.gametracker.com/search/cs/TR/#search burdan tum modların hepsı yazıo ama ben jailde bakacam yada baska bir modda bakacam diyorsanız sitenin icinde buraya MATCHING ornek jailbreak yazıonuz jail tr birincisini gosteriyor pro yazarsanız pro gosterir sorularınız yanıtsız bırakmayız soru sorabilirsiniz
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CS 1.6 Nasıl TURKİYE BİRİNCİSİ YA DA DUNYA BİRİNCİSİ Olunur