[center] İyi Oyunlar Rakibinize Saldırırken Bunları Uygulayın 1.Eğilin Kesinlikle Kafayı Hedef Alırken Duvara Vurur[Az Tavsiye Ederim] 2.Devamlı SağSol Yapın[Yakındaysanız 3.Onune Zıplayabilirsiniz(Olebilirsiniz) Adam Uzaktaysa!! 1.Elinize Cold Veya Kalasnikov(Keleş) Alın AWP de Alabilirsiniz 2.Eğilin Vurma Olasılığınızı Artırır (Adamda Eğilebilir) 3.Durbunlu Silah Almaya Ozen Gosterin 4.Hareket Ederseniz Vurma Olasılığınız Duşer Ve Vurulma 5.Kesinlikle Taramayın Teker Teker Silahlar İyi Yanları Kotu Yanları! Tabancalar Usb(Tabanca) :Bu Silaha Suturucu Takmayın.Normalde Cok Daha Etkilidir Tabi Fun Yani Kucuk Maplerden Bahsediyorum. Dust.. Gibi Maplerde Silah Alın Tabiyki Adını Unuttum(Terorlerin Baslangıc Silahı) :Bu Silahın Ozelliği Cok Mermisini Olması Ve 2 Modu Olması Sacma Ve Tekli Tekliyi Tavsiye Ederim Desert Eagle: Mermisi Azdır Ama Etkilidir Başlarken Bunu Almanızı Tavsiye Ederim.Awp Alırken Guzel Olur Five Seven : Favori Silahım İşte Cok Mermisi Var Seri Atıyor Ve İyi Vuruyor Eksi Yanı Kimsenin Almaması Taramalılar Colt: Counterların En İyi Silahlarından Biridir Aslında En İyisi Denebilir.Sustururcu Takmanızı Tavsiye Ederim Cok İyi Bir Silahtır Adamın Govdesine Ateş Edersiniz Kafasına Doğru Gelir Cunku Ateş Edince Hava Kalkıyor Silah Keles:Tlerin en iyi silahidir uzaktan 3 lu ateş ediniz ve kacınız Mp5: (Favorim) Super Bir Silah Nedenmi Hedef Sacmaz Seridir Headshot Alması Daha Kolaydır Tavsiyem.Ama Uzaktan Cok İyi Değil Yakından Cok Guzel Pompalılar(Adlarını Bilmiyorum) 1.Tekli Olanı Bu Silah Yakından Olan Ustu Dur Zıplayıp Vurmanızı Tavsiye Ederim 2.Taramalısı Bu Silah Yakından Taramalı Pompalı Seri Diyelim Mermi Biterse Seri Doldurur Yakından Tek Bile Atabilir HeadShot Sız Sniperlar AWP: Sniper en guclu silah tek mermide ama hareket ederken vurmayin . Taramalı Şekli(İsmini Bilmiyorum Ama Anladığınızdan Eminim) : Awp Daha Guzeldir. Tarar Ama Hedefi %25 Kacrır Teker Teker Durbunsuz Bile Alabilirsiniz Ekler Celik Yelek Ve Kask: Almayı Unutmayın Size 1 Kere Headshot Yememe Şansı Verebilir Ama Awpde Yemez El Bombası Rakibinize Attığınız Zaman Cok Can Goturur Moralini Duşurur Bende Oluyor Mesela Fun Maplerde Daha Etkilidir Ve Pusularda Shield Ayaktan Vurursanız Yada El Bombası Hic Bişey Yapamaz Flash Kor Olmasını Sağlar Bir Sure __________________