Merhaba Arkadaşlar Centarus'daki 2 Adet 120 Level Full + Full Wizard Charlarımı Satıyorum. Birinci Karakterimin Ozellikleri Nick : _ToRNaDo0_ Level : 120 Skiller : Wizard + Bard Job : Hunter SP : 4,5 M Toplam 2 Karakterde 2 B Civarında Gold Mevcut Karakterimin İtemleri Orta Halli ne Cok İyi Ne Cok Kotu İdare Eder. Dress'leri Mevcut Ayrıyetten Lucky Dress'leri iki Karakterinde İkinci Karaktermin Ozellikleri Nick: DR_MeTu_HAN Level : 120 Skiller : Wizard + Cleric Job : Thief SP : 8,33 M Karakterlerim Full + Full'dur Oynadığım Karakterlerdi İhtiyacımdan DOlayı Satıyorum Daha Detaylı Bilgi Almak istiyorsanız İletişim Kurabilirsiniz. Aklıma Gelenleri Yazdım İki Karakterimde Orta Şekildedir İtemleri Sormak İstediklerinizi Sorabilirsiniz. Karakterlerin İkisini Beraber Satıyorum. İkisini Birlikte Alırsanız 300 TL En Son Oluru Budur. Lutfen Israr Etmeyin. Tek Tek Alırsanız Tanesi 200 TL Gercekten İhtiyacımdan Dolayı Satıyorum Not : Karakterlerin Maillerinde Herhangi bir Problem yoktur Herşeyi Sorunsuzdur Rahatlıkla Devredilebilir. Aşağıdaki Bilgilerden İrtibat Kurabilirsiniz. Skype : m.ensarseker Facebook : fb.com/EnsarSekerDipnot __________________