Evet Arkadaslar Nicklerimi size sunuyorum Hepsi Benim Kullandığım Nicklerdir Alıntı Değildir Bir sitede Gorurseniz Bilinki O Benden alıntıdır Başka bir forumda Paylaşmıştım Size Sunmak istedim Super Nickler Olduğunu Duşunuyorum Alıntı Diyenlere Ofkeliyim ByAhmethanTR quArex ' 'Ahu$ak -^^ -epiNeFrin^- 'BeetLe Justice^ ` -Aom*-'' 'Darq-Spee-* ' -By.Td00R*- ' CaLviNcLaiN-* -Cho$e NoNe ' -LuciAn ^^ -J++uAr ` -HerqeL€ ' -$Adece$en*- ' qRand Mast3R-* SkiNwALkeRs* EchoLon ` -White JiqL3T ' -AvodaRt ' ' A4TecH '- -Store BeLLow*- ' CloxoSmootKLinesT- PLaxa'-C4- $had0w-'' -BloodLy *TK ' AnGeLe0- ' EmpeRoR* -NecRomyTh ' BUNDAN SONRAKİ NİCKLER BENİM KULLANDIĞIM Ustekiler İse Arkadaşımın Kullandığı NicklerdiR. ByAhmethanTR -DarkDragon'*CS -HelyoS'MEgaSXlr -Deagle*killer'AwPx Awp'Wanated-N1 ''Kereta'^^-k7 AQuo Duck'V9K8 Loading...%--MEMLEKETİNİZİN PLAKA KODUNU YAZIN TR cCcMorgancCc TR Cakma'Vendetta'v* *WhaT -Dedin^Gulum '' DeagleSkinAwp'''DH DahiKediEtimi7'! ^^NickNameNotFaund'' H!Er'geleZerzERi Ağlaya ^^Jackson Gule ''Jackson (gulceceksin ağlayacaksın anlamında ) 'Yakarım^^Bilirsin!! Dj.........'DeagleAwp (Boşluğa ad yazılacak ornek:@hMe4han') Evet Arkadaslar Nicklerimizin Bitti Hepsi Benim Kullandığım Nicklerdir Alıntı Değildir Bir sitede Gorurseniz Bilinki O Benden alıntıdır Başka bir forumda Paylaşmıştım Size Sunmak istedim Super Nickler Olduğunu Duşunuyorum Alıntı Diyenlere Ofkeliyim __________________