Silkroad Ticaret 113 FF Warrıor+Cleric 113FF Wiz+Bard tane 75 TL
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret 113 FF Warrıor+Cleric 113FF Wiz+Bard tane 75 TL
-
28-09-2019, 23:32:05REDSEA Server bulunan 2 charımıda satıyorum. Daha once legent +12 setli satmak istedim fakat alıcı cıkmadı seti TL olarak sattım şimdi bu charları satmak istiyorum. AtaIante İSİMLİ 1) 113 Full Farm (Acık olmayan skill yok ) AXE-1H-2H Skill hepsi max Cleric skill hepsi max Offeringleri bile maxladım + 200k sp fazladan mevcut. Cursed soul Drees sahip Jop level 80 Thief.Char sağlamdır.Server herkez beni sever sayar.Hicbir kimse ile munakaşası yoktur.Tamamen emek harcayıp kastıgım bir chardır. Seti yoktur.İtemsizdir.Bu şekilde satılacaktır. Fiyatı 75 TL Dir. _IIo0oll_ İSİMLİ 2) 113 Full Farm (Acık olmayan skill yok ) BARD+WİZART Skill hepsi max.Charda Blue devil vardır suresi devam etmektedir.Buffer olarak kullandığım bir chardır.Cok sağlamdır.Eski melek angel dresi vardır.Buyucu Dressi vardır.Toplam 20k silk harcanmış bir char oldugu icin bott veya marko ne kullanırsanız kullanın bu char banlanmaz.İstediğiniz hileyi kullanabilirsiniz. (2 yıl stely ve agbot ) kullandım hicbişey olmadı. Jop lvl 60 dır . Setsiz satılacaktır.Fiyatı ise 75 TL Dir ilgilenen buradn yazsın msn bıraksın www.rev6.com girip baksın.İst icin elden veya havale olabilir. __________________