UYELİK VE ODEME İŞLEMLERİ
Oncelikle merhaba arkadaşlar. Online oyunlardaki ozel para, ozel para ile alınabilecek bir cok urunu ve secenekleri burada bulabilrsiniz. Şimdi Siteyi biraz tanıyalım. 1. Arama cubuğuna oyun.frmtr.com yazıp enter a tıklıyoruz. 2. Eğer uye isek sarı ile cercevelenmiş alandaki Giriş yap butonu, Henuz yeni uye olacaksanız eğer kırmızı ile cercevelenmiş Uye ol butonuna tıklıyoruz. 3. Diyelim ki Yeni uye olacaksınız o zaman ilgili alanları dolduruyorsunuz ve sozleşme şartlarını okuyup kabul ettikten sonra kaydet diyoruz. 4. Kaydet butonuna tıkladıktan sonra uye olduğumuzu belirten bir yazı gelecek ve giriş yapmamız istenecek giriş yaptıktan sonra dilersek daha sonradan bilgilerimizi, şifremizi değiştirebiliriz. Bu işlemi yine aşağıdaki resimde olduğu gibi Bilgilerim kısmından yapacağız. Yukarıdaki resimde gorduğunuz uzere profilinizin altında ceşitli secenekler mevcut Oncelikle Bakiye Yukle kısmına bi bakalım. Bakiye Yukle dedikten sonra aşağıdaki resimde olduğu gibi yan tarafa 3 farklı secenek acılacak ben bunlardan ilkine tıklıyorum yani Banka Odemesine.
İlk olarak karşımıza Bankalar kısmı gelecek ve hangi bankadan işlem yaptıysak onu seciyoruz. Ben Garanti bankasını sectim ve ileri dedim karşımıza 2 secenek cıkıyor yine burda 1. senecek sizin kartsız işlem yaptığınızı yani direk bankamatiğe para yatırarak hesaba havale gectiğinizi soyler, 2. secenek ise kartlı işlem havale ve eft seceneği. Yukarıdaki seceneklerden hangisini secerseniz secin karşınıza aşağıdaki ekran gelecek. Burada işlemi hangi tarihte gercekleştirdiyseniz ve ne kadar yatırdıysanız girip ileri diyorsunuz. Son olarak karşımıza site gorevlisi tarafından işleminizin hangi aşamada olduğu goruntulenecek. __________________