Caspiyan serverda 28gun pluslı Uncanny (Globel satışları nedeniyle tanıyabilirsiniz) 111 FF wiz / bard 111 wiz ve bard gerekli tum skiller maksimumdadır. 112 yi rahatlıkla fuller. Carın satış fiyatı: 250TL pazarlık payı vardır. Bursa elden veya havale odeme gercekleştirilir. carın ozellikleri goruntusu ve itemleri aşağıdaki videodadır 505 333 23 59 sadece ciddi alıcılar arasın. Sesli veya yuzyuze goruşme ile satılır. yazışma calışma şeklime uymaz. car satışı esnasında tarafınıza hesap numaram ile birlikte tarafınıza ne kadara satıldığına dair bir msj gonderilir. Odeme yapıldığı taktirde delil niteliğindedir. herhangi bir dalavere olamaz, odeme yapılmadan hic bir şifre gonderilmez. Tum bilgiler, şifreler, gizli cevaplar ve mail adresi koruması mevcuttur. Mail adresinde dahil yedek e-posta koruması yer alır. Şahsım haricinde kimse tarafından bilinmiyor. tamamı değiştirilerek temiz bir şekilde teslim edilir. Şifre gonderildiği andan itibaren sorumluluk alıcıdadır. Bir cok kişiyle calıştım referans gosterebilirim. Tum kıyafetleri 12dg deneme nedeniyle bazı parcalar yok oldu. bu nedenle 12dg staff ile nova +3 yuzuk hediye ediyorum. (kişisel nova kafalığım dahil patladı ) bu carı lucky dress i ile kullanıyordum. lucky dressi ayrıca satılıktır. __________________