Counter-Strike 1.6 Dedicated Server Kurma
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Counter-Strike 1.6 Dedicated Server Kurma
-
28-09-2019, 22:29:59Counter Strike 1.6 Dedicated Server Kurma, Merhaba, Bildiğimiz uzere ki Bunu Zaten bilmeyen yok herkes kendime ait bir serverim olsun diyor fakat sağda solda o kadar kafadan dolma ve boş bilgiler varki gorunce inanamıyorum.. kızmıyorum ama başkalarını'da yanlış yollara saptırma girişimleri ve bu server acma hayallerini suya duşurmelerine kızıyorum mutlaka herkes anlatır ama tam şekilde neyin nereye olcağına dair bir fikir yok ? herkes bişeyler soyler şunu yapın bunu yapın olur ! unutun sadece fikirdi, işte ben sizlere bu yuzden tekrar olarak bu konuyu acıyorum yani burda maksat kotu değil bunu bir kere soyliyeyim herkes'e daha doğrusu bu işe girmek istiyenler'e rehber,Yardımcı ve yol gosterici olmak istiyorum her zaman coğu siteler'de goruyorum ki herkes Kendi Serverini kurma derdin'de fakat ortada yapılacak bişey yok ! yani yardım edecek ve neyin doğru neyin yanlış olacağını gosterecek kimse yok yine ortada konu var fakat yapabilen yok doğrumudur evet.. şimdi herkesin bildiği uzere zaten yine bilen yok ping var bazı kişiler bu sebeb'den dolayı bu işe sıcak bakmıyor olabilir ama para verip'de karşı tarafı zengin edenlerede pek akıllı diyemiz ?? yani ben hakaret olarak soylemiyorum para verirsin iyi bir server'e sahip olursun ama 1 ay sonra o sahip olduğun server elinden gider ? ne anladık... hemen toplayaım 1- en guzel en iyi hosting'i buldun ve parayı bayıldın.. 2- Server'inde sorun yok gayet başarılı 3- Ay sonu geldi ve senden para bekliyorlar 4- yine bi 30-40 herneyse 20 vs verdin bu ayda boyle gecti 5- yine diğer ay geldi bu sefer para yok !! napıcan server elinden gidecek peki sonra .. sonra o kadar aldığın ustune para verdiğin ve 2 ay sonra o server elinde yok yani işin kısası MASRAF hemde hic olmayacak bir masraf bende diyorum ki Aklınız varsa ki buna hic şuphe yok bu tur hosting'lere para vermezsiniz gidin o kadar parayı bilgisayarınıza harcayın donatın ve ortaya mukemmel bir server cıkar hemde size ait ustune para yok ve ay sonu derdi hic yok ping olsun lag olsun ama para gitmesin bunu mu istiyorsunuz o zaman bu anlatan adam ben olduğuma gore sizlere bir Dedicated Server Kurma yardım Hattı hazıraldım bu okuduklarınıza bakın duşunun bana hak vericeksiniz ama aranızda para bolluğu icerisinde olanlar pek takmaya bilir zaten ben onu duşunmuyorum duşunduğum bu işe girmek istiyenlere gerekli yardımı yapamilmek asla ucret vs talep ETMİYORUM.. kesinlikle ben o sizi somuren hostingler'den değilim ay sonu masrafı yok para verme derdi yok ping var ama bilgisayarınız ve internet hızınız iyiyse allahın izni ile o sorunuda cozeriz işte olay budur şimdi gelelim biz Dedicated Server icin neler yapıcaz onu anlatayım ve sizlerde şu lanet olası hosting'lerin somurulerinden kurtulun ve kendi duzeninizi kurun birde şoyle birşey var onuda atlamak harbi olmaz diyelim yine bir hosting'e para bayıldınız normal bir pub server zaten server'e para verdiniz ustune birde mod icin para veriyorsunuz hakkatten oha yani ozur ama bu kadarda somuru olmaz yani buna ne denir ki ornek verelim Diyalog Server Kullanıcısı: Merhaba Yonetici: Merhaba buyrun Server Kullanıcısı: Ben Sizden Server Aldım ama biz pub sevmiyoruz nasıl mod değiştirebiliriz CSDM veya gun game olursa iyi olur Yonetici: Bu tur mod eklemelere ayrı bir ucret alıyoruz, Buyrun işte size gercek bir yonetici ve kullanıcı diyeloğu burda her hangi bir kotuleme veya aşağılama durumu yok sadece para vermeyin Gordunuz diyalog bu adam bidaha ustune para istiyor diyelim Server'e 30 tl verdiniz kiraladınız birde mod alsanız parayla 'bedavayı kim bulmuşta biz gorelim' demi neyse moda'da 10 tl verdiniz etti size 40 tl ?? İnsaf bu kadar'da insan somurulmez ben bu 40 tl ile giderim carşıya pazara evimin ihtiyaclarını alırım, yani demem şu ki herkes zengin cocuğu değil bu işe girenler icin masraf buyuk ama benim yolumdan gidenler ve benim dediklerimi yapanlar icin paranın P harfi bile yoktur, Gelelim Neler yapıcaz Server icin 1- No-İP Adresinden Belir'li bir Server Domain Adı Alıcaz (Destek Hattı) 2- Kullanıcımıza Bir Adet Dedicated Server kurulumuna yardım edicez ( Destek Hattı) 3- Server icin gerekli Modlar,Pluginler,Dosyalar,Ek malzemeler BEDAVA (Destek Hattı) 4- Ayrıca Ek olarak Server paketlerini bedavaya veriyoruz (Destek Hattı) 5- Port Acma Bunu siz yapıcaksınız biz soyliyeceğiz, (destek Hattı) Eklenicek Eklentiler, 1- sXe injected 2- HL Booster,Hl Booster CFG, 3- Rate ve Ping duzenleyici,Conexao,Anti-ping,HL Booster + CFG, 4- HL Guard 5- Moster 6- Webpanel (Gelişmiş Paneldir Kendi yapımım) 7- Yapb 8- podbot 9- Yuku miktarda plugin + Mod 15 Adet + Admin eklemek icin Yardım Vs 10- +V28 patch 11- + Server Bot Lan,Online,Mac Tarzı. Veya Antreman Amaclı 12- Ve Son olarak 7/12 Danışacağınız sorunlarınızı paylaşıcağınız veya sohbet amaclı konuşmak istiyorsanız yazının sonunda Msn Destek Hattımı Ekleyin, Bunlaru yapıcaz, PORT ACMA Bu iş sanıldığından' zor değildir yani yapmanız cok kolaydır ben burdan bir kac tozunu alayım sizinde aklınızda bulunsun once 2 adet port acıcaz buna gelmeden once modeminizin markası nedir ?? onu bilicez cunki port acma icin modem markası şart'tır her modem'e gore port acma maalesef yok hepsinin Ayrı Ayrıdır yapmanız gereken şey bilgisayarım>Yerel Disk C: Counter-Strike 1.6 Bu yolu izleyin ve dosyayı acın ama hangi yerde yukluyse oyun C: D: E: Vs neyse Counter-Strike 1.6 dosyasını actınız orda HLDS isimli Dedicated Server exe'si vardır ona tıklayın şimdi ordaki gerekli yerleri doldurun şimdilik Sallıyoruz sebebi ise PC'nizin İp numarasını alıcaz orda yazıyor cunki sizi başka turlu yormak istemedim neyse ordaki yerleri sallayın gecin ve Start diyin şimdi onunuze Dedicated Server paneli geldi orda sizin ip numarsı yazıyor gordunuz mu tamam şimdi explorer veye chrome veya mozilla veya opera her neyse acın elinizdeki Pc ip numarasını girin HTTP kısmından Enter'e basın karşınıza gelen Modem yeri sizin modeminizde oturum acmanızı sağlayacaktır şimdi ordaki isim varsa şifre yine varsa girin ve ana menuye gelin burasını ben bilmiyorum onun icin benim modem farklı sizin farklı nasıl port acılıyorsa acın veya internet'den modeminizin markasında nasıl port acılıyor onu bir inceleyin şimdi acıcağımız portlar 2 adet olacak TCP/UDP ikilemine dikkat edin yeter 1-Ci port Port ismi: CS-1 Port: 27015 TCP (hepsine ne kadar varsa) İp numarası: ( Dedicated Server'den aldığınızı yazın) kac tane varsa onada yazın, 1.ci port acma işemi bitti şimdi 2.ci port acma işlemine geldik yine yukardaki işlemi uyguluyoruz ama bu sefer TCP değil UDP olacak yine aynı ip adresini yine aynı port numarasını yazıyor isim olarak CS-1 yaptık bu sefer CS-2 yapıcaz yani 1'in yerine 2 yazıcaz ve işlemi bitiricez buraya kadar anlaşılmayan yoktur umarım neyse bunları yaptık'dan sonra işlem bitti şimdi geriye kalan'lar Sabit domain ip alma ve server icin bazı dokumanlar kaldı işin asıl zor kısmını bitirdik bu kısımlar kolay olanlarıdır bunlar icin aşağıdaki MSN destek hattın'dan direk bana ulaşın, Bu dediklerimi uygulayan ve bana guven herkese kapım Daima acıktır olumlu,olumsuz eleştirilerinizi veya goruşlerinizi,istekleriniz, vs hatta sıkıldıysanız sohbet,muhabbet amaclı konuşabiliriz her turlu derdinizi anlatabilirsiniz uzun bir yokluğun ardından tekrar Sahalara donmek'den mutluyum MSN DESTEK HATTIM, [email protected] Herkesi Bu işe bekliyorum bana vakit ayırdığınız icin teşekkur ederim iyi forumlar. __________________