125 Lvl Nuker spear car elinde 14+1 fb Spear itemleri 13D legend accesory 2 yuzuk rare dahil hepsi full blue itemlerin artısı +1+2+3 dur 1 adet dresss vardır kasasında 2 sene yetecek kadar peti mevcuttur 250 adet zerk scroll vardır Devil vardır suan 25 gunu filan kaldı acık durumda SPsi : 5.800.000 bulunmaktadır 18 adet damage scroll vardır yerden canlandırma scrolu 20 adettir car eksizsizdir exp 99.99 suan oyunu bırakıyorum stma amacım budur acilde para sıkıştım oluculer aramazsa sevinirim kocaelide oturuyorum oncelikle sunu belirteyim kimse gelip carı biz alalım parayı carı aldıktan sonra vs gibi şeylerde bulunmasın daha oncede car sattım guveniniz yoksa aramayın kesinlikle para bankaya yatar ararsınız yatırdım diye 2 dakika hesabıma telden bakarım tekrar arayıp carın butun bilgilerini veririm dedigim gibi ilk defa car satmıyorum hep bole satmışımdır paramı alır kacarsın gibi durumlarda bahane aramayın sakın polis orda gidip şikayet etmesi 5 dakika parayı zaten hesap numarama yatırıcaksınız dolandırıcılıkla işim olmaz şunuda belirteyim carı alıcam su gun tarihte diye kimse aramasın boş yere telefonumu meşkul etmeyinn butun carın fotoraflarını atabilirim whatsaptan kesin alıcılar ararsa sevinirim FİYAT 300 LİRA TEL: 05300406113 Facebook: https://www.facebook.com/cemal.seyhan.129 __________________