Adana'nın Kozan ilcesinde dun dini nikahlı eşi Sezer Celik (24) tarafından oldurulen Melike Demirci'nin (19), olay sırasında 15 metre kadar kacabildiği ortaya cıktı. Demirci'nin babası Remzi Demirci, olaydan once kızından, Sezer Celik'ten ayrılmasını istediğini, ancak kendisine "baba beni keser" diye cevap verdiğini anlattı.
Kozan ilcesi Tufanpaşa Mahallesi'nde, 15 yaşındayken kendinden 5 yaş buyuk Sezer Celik ile kacarak birlikte yaşamaya başlayan Melike Demirci, bu beraberlikten bir de kız cocuğu dunyaya getirdi. Son zamanlarda, cift arasında şiddetli gecimsizlik nedeniyle tartışmalar yaşanmaya başladı. Melike Demirci, 3 yaşındaki kızını da alarak baba evine dondu.
[h=3]19 YAŞINDAKİ MELİKE'Yİ 4 BICAK DARBESİYLE OLDURDU[/h] Dun saat 18.00 sıralarında barışmak istediğini belirten Celik, Melike Demirci'yi konuşmak icin eve cağırdı. Evlerinin onunde konuşmaya başlayan cift, tekrar tartışmaya başladı. Celik, uzerindeki bıcağı cekip, Melike Demirci'yi 4 bıcak darbesiyle oldurdu. Demirci'nin cansız bedeni, otopsi icin Adana Adli Tıp Kurumu'na gonderildi.
Kısa surede yakalanıp, gozaltına alınan katil zanlısı Sezer Celik ise, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede cıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bu arada, Melike Demircan'ın, Sezer Celik bıcağı cekince kacmaya calıştığı ortaya cıktı. Ancak Celik'in 15 metre kacabilen Demircan'ı yakalayıp, bıcakladığı ortaya cıktı.
Sezer Celik - Melike Demirci [h=3]GENC KADINI ONCEDEN TEHDİT ETMİŞ[/h] Kızının cenazesi almak icin Adli Tıp Kurumu'na gelen Remzi Demirci, Sezer Celik'in kızını defalarca tehdit ettiğini belirterek, "Kendi calışmıyor, kızım ise bir butikte işe girmiş, evinin gecimini sağlamaya calışıyordu. Kızım dayak yiyor sesini cıkartmıyordu. Kızımı aşırı derece kıskanıyordu. Kızıma 'oraya gitme, buraya gitme' diyerek baskı yapıyor. Oldurmesinin sebebi 'benim dediklerimi yapacaksın, benden ayrılırsan cocuğu keserim' demiş. Bunu kimse bir insana yapmaz. Kızım boşanmak istediğinde de 'keserim' diye tehdit etmiş. 3 yaşında bir cocukları var. Baktık olmayacak, kızımı evime getirdim. Bu kez eve gelip, kızımı kandırıp dışarı cıkarttı, orada soylediğini yaptı. Bu bitmez tukenmez kanser gibi bir şey. Millet, namus anlayışını kendi uyduruyor" diye konuştu.
Remzi Demirci [h=3]İŞ YERİNE YAKLAŞMAMA CEZASI ALMIŞ[/h] Demirci, Sezer Celik'in bir kez kızının calıştığı iş yerine gidip olay cıkarttığını, işletme sahibinin de şikayeti uzerine 3 ay iş yerine yaklaşmama kararı verildiğini hatırlattı. Demirci, cezaların da arttırılmasını da isteyerek, "Devlete herkes cağrı yapıyor zaten. Cezalar biraz daha arttırılsın. Benim yureğim yandı, başkasının yureği yanmasın" dedi.
19 yaşındaki Melike Demirci, nikahsız eşi tarafından olduruldu Kaynak: DHA
19 yaşındaki Melike, katilinden 15 metre kacabilmiş
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 19 yaşındaki Melike, katilinden 15 metre kacabilmiş