*Mesela Goksel vardı, şarkısı Gonullu yazıldım diye guzel bir şarkıydı. Romantik bi herifti. Başka da şarkısı cıkmadı.
*Cankad vardı

*Nida vardı, evimizin gelini diye uyuz bir parcası vardı ama sonra vrmasaydın diye bi şarkı cıkardıki super.
*Sima vardı, bir buzpateni pistinde cekilmiş bir klibi var. Şarkının adı "anlat bana" idi. Sarışın hoş bi hatundu.
*Bay X vardı, sana değmez diye bir şarkı cıkarıp patlamıştı.
*Rengin vardı, Zeyna' ya benzerdi. Sezen Aksu' dan parca kapmıştı; nerelere gideyim, nasıl edeyim.... Bi de Yalnız gece diye bir şarkısı vardı
*Sonraaa, Erdal Celik vardı, Gulendam efsane parcasıydı, sonra Canımın İstanbul Koşesi ve Gittin Gideli şarkılarıda unluydu.
*Bi de Tuğce San diye bi hatun vardı ama ben de ismen hatırlıyorum zaten.

*Metin Er vardı, Gorduğume sevindim' i ilk o soylemişti.
*Emre Matraş diye biri vardı, surekli Tarkan' la kıyaslanır, doğuş gibi klipler cekerdi. (Bol kumsallı, kızlı, arabalı). Feyadım goklere diye bir şarkısı vardı.
*İlhan Tek vardı

*Uğur diye bi eleman vardı hic sevmezdim, yıkılmış hasret diye bir şarksı vardı.
*Kadir Kapucu vardı, hatta bizim komşuydu

Daha cok hatırlayabilecekleriniz de vardı. Silbel Bilgic, Sinan Erkoc, Zeynep Dizdar, Sibel Alaş, Tayfun gibi. Bunları hatırlarsınız zaten de piyasa da yoklar.
Acaba saydıklarımın kac tanesini hatırladınız.Hangilerini seviyodunuz.
Bir muhabbet konusu olarak gorduğumden muziğe acmadım. Yanlışsa ozur dilerim.