Merhaba değerli metin2 oyuncuları tanıtım konumuza hoşgeldiniz, 22.07.2015 Tarihinde siz oyuncularına kapılarını acan MorsMt2 kısaca tanıtmaya calışacağım. Tanıtım boyunca tum gordukleriniz oyunumuzda mevcut haldedir. Tanıtıma başlamadan once sizlere ve emeklerinize değer verdiğimizi ve hepinize saygı duyduğumuzu/duyacağımızı garanti ederim. Eğer sizde kendinize değer veriyorsanız ideal tercihiniz MorsMt2 olmalıdır. PEKİ NEDEN BİZ ? MorsMt2, 22 Temmuz'da hizmetinize sunulan ve MorsMt2 ekibimiz tarafından en professional şekilde sizlere daha iyi bir server sunmak icin yonetilecektir.; Oyunda Kufur,hile,saygısızlık asla goz yumulmayacaktır. Asla bug,Hile, olmayıp ve hicbir şekilde ch kapanma,lag item kaybolma gibi olaylar olmayacaktır. Ve bu uzun sureli projemizde , Emekleriniz bizim icin onemlidir. Yazınızı Gecirebileceğiniz uzun sureli bir serverde Oynamak İstermisiniz ? - 92 Level Başlangıc 99 Bitiş. - Şebnem,Kritik,Delici,İksirleri Başlangıcta Karaktere Yukler. - Betalar Yok. - Butun Kostum ve Saclar Npc'de. - Butun Hileler Fix(DAZY SHİELD) - [F5] 5'li Efsun Botu. - Efsun Kontrol Sistemi. - Her Hafta Sonu Lonca Turnuvası. - Her Hafta Sonu Ws Turnuvası. - Biyolog Gorevi Yapmanıza Gerek Kalmadan Karakterinize İşlenir. - Butun Buglar Engellendi. - +4 Taşlar Npc'de. KILIC,CİFTEL VB. = 15 KRİTİK DELİCİ = 15 YARI İNSAN = 15 BUYU HIZI = 15 HP = 3,000 BUYU SAVUNMA = 15 5'li Efsun Botu [video=youtube;o3irXlCrnPk]https://www.youtube.com/watch?v=o3irXlCrnPk[/video]
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- PVP Server Tanıtımları
- Metin2 Private Serverlar
- MorsMetin2 92-99 Wslik Server Yeni Acıldı Hafta Sonu Lonca Turnuvası Var Koş...