AbdulhamidhanMt2 [Orta Seviye Emek Server]
Metin2 Private Serverlar0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- PVP Server Tanıtımları
- Metin2 Private Serverlar
- AbdulhamidhanMt2 [Orta Seviye Emek Server]
-
28-09-2019, 19:52:27Server bir arkadaşımın serveridir Orta seviye emek serveridir sizleride bekliyorum benimle oynamak isteyenler icin oyun ici adım: Skyvolker07 1- Lonca casus engel sistemi 2- Oyun secenekleri bolumune Goruldu/Yazıyor ac/kapat eklendi. 3- PM Uzerine arkadaş ekleme sistemi eklendi. 4- PM Uzerine Goruldu sistemi eklendi. / Sorunsuzdur test edildi. Eski sistem gibi değil smile ifade simgesi 5- PM Uzerine kişiyi engel sistemi eklendi. 6- Duello istek efektleri tamamlandı. Sistem tamamen değiştirildi. 7- Duelloda kazanan karakter icin oldurme efektti eklend 1 LEVEL BAŞLANGIC 105 SINIR - SINIRSIZ İKSİT METİN TAŞI DEDEKTORU - PET SİSTEMİ KOSTUM SİSTEMİ AKTİF - GUNLUK SAATLERDE CEŞİTLİ EVENTLER - COLDE OZEL OLARAK RİNG - SORUNSUZ BİYOLOG GOREVLERİ - SORUNSUZ 9 KAT ŞEYTAN KULESİ - TİCARETTE 2 T EKLEYEBİLME - VS TURNUVA OZELLİĞİ (ODULLU) - LONCA VS TURNUVALARI (ODULLU) - SORUNSUZ MAVİ EJDERHA ODALARI - SORUNSUZ ORUMCEK ZİNDANI 3.KAT - SİMYA SİSTEMİ - EŞYA SİLME SİSTEMİ - SORUNSUZ NPCLER - GUCLU BİNEK SİSTEMİ - PRATİK SERVİS YUZUĞU - OYUN İCİ İLGİLİ 7/24 OYUN GOREVLİLERİ - HIZLI EKİPMAN SİSTEMİ 1- Lonca casus engel sistemi 2- Oyun secenekleri bolumune Goruldu/Yazıyor ac/kapat eklendi. 3- PM Uzerine arkadaş ekleme sistemi eklendi. 4- PM Uzerine Goruldu sistemi eklendi. / Sorunsuzdur test edildi. Eski sistem gibi değil smile ifade simgesi 5- PM Uzerine kişiyi engel sistemi eklendi. 6- Duello istek efektleri tamamlandı. Sistem tamamen değiştirildi. 7- Duelloda kazanan karakter icin oldurme efektti eklendi Site: http://adulhamidhanmt2.tk Hemen gelin sizde katılın __________________