70-105|Kostum ve Başlık Sistemi|Enerji|Simya|Kemer Sıralama Boş Yerini Kap
Metin2 Private Serverlar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- PVP Server Tanıtımları
- Metin2 Private Serverlar
- 70-105|Kostum ve Başlık Sistemi|Enerji|Simya|Kemer Sıralama Boş Yerini Kap
-
28-09-2019, 19:40:02Oncelikle Bu Server Sadece Eğence İcindir Hic Bir Şekilde Para Kazanma Amacı Gutmemektedir. Oyunumuz Orta Kolaydır Donuşumlerde Direkt +9'a Gecer. 70 Level başlangıc, 105 level bitiş Her gun Etkinlik! %100 Offical Guclu Binek Sistemi Sorunsuz Biyolog Gorevleri Sorunsuz 4 CH ile Lagsız Oyun Keyfi! F5 Tuşu ile Sorunsuz Efsun Botu %100 Hile Engeli! Hızlı CH Değiştirme Sistemi Arena Sistemi(Odullu) Lonca Sistemi (Odullu) WS'de Can Gorme Ozelliği Sorunsuz Lonca Deposu Sistemi Sorunsuz Lonca Arazisi Offline Alışveriş Sistemi P Skill Başlangıcı Kufur engelleme sistemi Hızlı ekipman değiştirme sistemi +Basma İtemleri NPC'de! X Tuşu ile Entegreli Bonus Bilgi Sistemi Sorunsuz Gemi Savaşları Kule Onunde Sabit Orumcek Barones Col Ortasında Sabit Orumcek Baron Yeni Ticaret Sistemi ile Guvenli Alışveriş! Sorunsuz Lonca Deposu Sistemi %100 Official Binek, Pet ve Kostum Sistemi Krallar Sandığı İcinden Rastgele Bonus Veren Kostumler Cıkar Sonsuz Kış Sandığı İcinden Rastgele Bonus Veren Başlıklar Cıkar Yavrucuk Kutusu NPC'dedir. Guc Sandığı İcinden Kemerler Cıkar. Official Ejderha Taşı Simyası Official Enerji Sistemi Official Kemer Sistemi Efsun Oranları Sabittir. Hangi İtemin Nerden Duşeceği Sitemizde Yazmaktadır. Hangi İtemin Nerden Duşeceği,hangi mob nerdedir vb herşey sitemizde yazmaktadır yine de oyun icinden [GM]Ebru'ya PM atarak bilgi alabilirsiniz OYUNUMUZA BEKLİYORUZ __________________